popTAB писав:А чи не відвертий брєд летіти з Лондону в районі 6 ранку (в 9.45 на Відень майже нема часу на пересадку), чи повна неможливість добратись з Дубліна?
Чому міряєте тільки в одну сторону???
Чому я маю прилітати в Європу пізно ввечері і відлітати "не світ не зоря"? Це як мінімум оплата 2х лишніх днів за готель! Чому я не можу вилетіти в районі 3п.м. і прилетіти ночувати додому у Львів? Чому я не можу встати вдома пораньше, і після обіду зустрітися з людиною в Осло?
Наразі у Львові є 3 обідніх рейси, як ви цього і хочете, і один кастрований вечірній LOT, який так і не ночує у Львові. V3 не розглядаю, не та бізнес-модель

Я не зовсім розумію при чому тут Дублін та Лондон (не треба забувати що потік на Лондон визначається суто здатністю бритю посольства видавати візи, а ця здатність всім відома), при ціні власне на ці стикування з Франкфурта, ви мабуть не захочете летіти вранці, а таки полетите австріяками, і не тре "жати" на лишню ніч в готелі - скупий платить двічі

, варіант через Відень доволі непоганий, надійний, і саме головне-коштує майже в 2 рази дешевше аніж дорога зі Львова до Відня....

Можна вимагати прямого рейсу як був Лутон зі Львова назад, проте навряд чи це виявиться можливим, там завантаження буде, хіба під свята....
Варто також зважити, що основна маса паксів таки летить ночувати не у Львів, а у Європу, то ж мабуть варто їх поважати....