WizzAir / Wizz Air (WU/W6) - общая ветка

Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Re: WizzAir/Wizz Air - общая ветка

Повідомлення Hoaxer »

Alexander писав:на цьому форумі я не модератор, а учасник дискусії. просто інтерпретація штука класна. Але в 1 випадку йде посилання на монреальську конвенцію. А там про це я нічого не знайшов. Там йде про багаж та про обмеження відповідальності у випадку загибелі пасажирів. В правилах самих ЄС зазначається в пункті про затримки - що компенсація у випадку форс-мажорів не виплачується. Але нижче є ще стаття, яка зветься права пасажирів 9 - і там йдеться мова саме про готелі та їжу. І на відміну від статті про компенсацію -там жодних натяків на обмеження відповідальності немає. Я надіслав запит. але Різдво, НР.. самі розумієте...
Але навіть якщо логічно подумати... рейс скасували... потім погода стала нормальною, але пасажири не можуть вилетіти... Бо а/к просто не хоче/не може посавити на Київ додатковий літак... Це вже не форс-мажор, форс-мажор був, коли літаки не літали і аеропор не діяв. Якщо я трохи знервовано пишу - то перепрошую :) Просто вже 3 день йде цей срач... Мене то рік тому звинувачували, що я працюю на Візз, тепер деякі придурки звинувачують. що на МЯУ чи то Світ працюю... дістало то все :) Просто я був вже з ситуацією з Віззом, коли бронюєш за 3 місяці. А потім в день відльоту тобі кажуть... ой вибачте, а в нас нові правила... тепер ноути як додаток на борт не можна брати - тільки 1 сумку... І Дьютік-товари теж не можна... тільки 1 сумка... А в Українському представництві мені кажуть - то щось аеропорт намудрив, розберемося.. бо дьютікі можна... але читаю форуми - і нічого не розубралися... Бо Дьютіки таки не можна проносити. Якщо вони атм самі не можуть розібратися, що коїться.. то що казати про звичайних пасажирів? Просто лєталі "бригадою" взимку... і в мене мульт, а в бригади візу дали тільки на 3 дні... і все... Правил правилами... а є ще таке явище - як репутація. Візз раніше тим і савився - що це лоу-кост. але трошки гламурний... Але тепер він стає крейзі лоу-костом а-ля Раяни...
Ще раз перепрошую :) Давайте жить дружно :oops:
давайте :D в мене теж є мульт, а тим хто з короткими візами - можуть просто взяти довідку в поліції аеропорту. Там таке роблять, коли різні форс-мажори, як от страйк, погода і т.п. А взагалі, знаючи що Візз це лоу-кост не останнім чином завдяки відсутність мережі офісів, колцентрів і т.п. можна самому припустити що про всі "новітньості" (хтось знає як правильно українською "новшества", "новинки" ???) можно дізнатись лише самому перевіряючи постійно інформацію. Та я б навіть і ЕйрФрансом не ризикнув придбати квиток за 3 місяці і хоча б за півтора тижні не "перевірити" його =)

Для тих кому цікавий FlySimulatorX: http://www.youtube.com/watch?v=jNSbeyKLVAs
http://www.fs-freeware.net/modules.php? ... le&sid=618
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Hoaxer писав:
Alexander писав:на цьому форумі я не модератор, а учасник дискусії. просто інтерпретація штука класна. Але в 1 випадку йде посилання на монреальську конвенцію. А там про це я нічого не знайшов. Там йде про багаж та про обмеження відповідальності у випадку загибелі пасажирів. В правилах самих ЄС зазначається в пункті про затримки - що компенсація у випадку форс-мажорів не виплачується. Але нижче є ще стаття, яка зветься права пасажирів 9 - і там йдеться мова саме про готелі та їжу. І на відміну від статті про компенсацію -там жодних натяків на обмеження відповідальності немає. Я надіслав запит. але Різдво, НР.. самі розумієте...
Але навіть якщо логічно подумати... рейс скасували... потім погода стала нормальною, але пасажири не можуть вилетіти... Бо а/к просто не хоче/не може посавити на Київ додатковий літак... Це вже не форс-мажор, форс-мажор був, коли літаки не літали і аеропор не діяв. Якщо я трохи знервовано пишу - то перепрошую :) Просто вже 3 день йде цей срач... Мене то рік тому звинувачували, що я працюю на Візз, тепер деякі придурки звинувачують. що на МЯУ чи то Світ працюю... дістало то все :) Просто я був вже з ситуацією з Віззом, коли бронюєш за 3 місяці. А потім в день відльоту тобі кажуть... ой вибачте, а в нас нові правила... тепер ноути як додаток на борт не можна брати - тільки 1 сумку... І Дьютік-товари теж не можна... тільки 1 сумка... А в Українському представництві мені кажуть - то щось аеропорт намудрив, розберемося.. бо дьютікі можна... але читаю форуми - і нічого не розубралися... Бо Дьютіки таки не можна проносити. Якщо вони атм самі не можуть розібратися, що коїться.. то що казати про звичайних пасажирів? Просто лєталі "бригадою" взимку... і в мене мульт, а в бригади візу дали тільки на 3 дні... і все... Правил правилами... а є ще таке явище - як репутація. Візз раніше тим і савився - що це лоу-кост. але трошки гламурний... Але тепер він стає крейзі лоу-костом а-ля Раяни...
Ще раз перепрошую :) Давайте жить дружно :oops:
давайте :D в мене теж є мульт, а тим хто з короткими візами - можуть просто взяти довідку в поліції аеропорту. Там таке роблять, коли різні форс-мажори, як от страйк, погода і т.п. А взагалі, знаючи що Візз це лоу-кост не останнім чином завдяки відсутність мережі офісів, колцентрів і т.п. можна самому припустити що про всі "новітньості" (хтось знає як правильно українською "новшества", "новинки" ???) можно дізнатись лише самому перевіряючи постійно інформацію. Та я б навіть і ЕйрФрансом не ризикнув придбати квиток за 3 місяці і хоча б за півтора тижні не "перевірити" його =)

Для тих кому цікавий FlySimulatorX: http://www.youtube.com/watch?v=jNSbeyKLVAs
http://www.fs-freeware.net/modules.php? ... le&sid=618
ну перевірка букінга то обов*язково. Я саме про зміни правил перевозу ручної поклажи... Хоча по ідеї вони зоротньої сили не мають і в моєму випадку мали діяти старі правила...
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

На сайте Борисполя совершенно нет рейсов Визз Эир?
Борисполь тоже объявил им бойкот?
Wizz10

Повідомлення Wizz10 »

Моё отец работает в визэир пилотом. Он сказал ,что задержка была очень большая и они не имели право лететь в киев.Экипаж сообщил пассажирам ,что рейс отменяется.Что касается полиции, то на борту был нетрезвый человек, и экипаж был вынужден вызвать их.Газом и собаками никто ни кого не травил.
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Wizz10 писав:Моё отец работает в визэир пилотом. Он сказал ,что задержка была очень большая и они не имели право лететь в киев.Экипаж сообщил пассажирам ,что рейс отменяется.Что касается полиции, то на борту был нетрезвый человек, и экипаж был вынужден вызвать их.Газом и собаками никто ни кого не травил.
Наврядли в правилах написано, что при большой задержке в Киев лететь нельзя :) Это решение принимает руководство а/к.
А вот то, что полицию вызвали для сопровождения невминяемых пассажиров, а не беременных женщин и детей - в этом у меня сомнения нет.
VALweb
Airbus A319

Повідомлення VALweb »

Hoaxer писав:як правильно українською "новшества", "новинки"
нововведення
VALweb
Airbus A319

Повідомлення VALweb »

так все-таки, що сталося і хто винен?
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

VALweb писав:так все-таки, що сталося
Украина пытается усиленно не только закрыть себе окно в европу, но и замуровать его бетоном
VALweb писав:хто винен?
Народ
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

khai писав:
VALweb писав:так все-таки, що сталося
Украина пытается усиленно не только закрыть себе окно в европу, но и замуровать его бетоном
VALweb писав:хто винен?
Народ
так у них за розкладом немає сьогодні рейсів :)
VALweb
Airbus A319

Повідомлення VALweb »

не знаю, чи доречно... але у мене склалося враження, що один із кандидатів в президенти з косою намагається якомога максимально підкакати, де тільки можна, передбачаючи свою пораску.
чи я помиляюся?
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

VALweb писав:не знаю, чи доречно... але у мене склалося враження, що один із кандидатів в президенти з косою намагається якомога максимально підкакати, де тільки можна, передбачаючи свою пораску.
чи я помиляюся?
підкакати ВіззЕйру? мені здається що особисто сам кандидат навряд чи хоче, у "кандидата" багато справ, кандидат не може слідкувати за пристойним "поводження діточок" у своєму гадюшнику-фракції. Коли "кандидат" не слідкує за ними, то одне невелике крило дійсно починає "підкакувати", хоча те крило вже в такому наглому стані що відкрито починає діяти, і цікаво буде послухати прямі питання "кандидату" щодо тих "діточок". Я про того хто тенденрну палату створив, а зараз намагався електронну звітність зробити платною в ДПА. Але це вже не розмова про ВіззЕйр ) Що цікаво що начеб-то нещодавно була новина що "кандидат" хоче забрати у коломойського Укртатнафту...

http://ukranews.com/ru/news/ukraine/2009/12/02/7290
VALweb
Airbus A319

Повідомлення VALweb »

Hoaxer писав: підкакати ВіззЕйру?
беріть вище - підкакати Україні :evil: вона ж працює
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Hoaxer писав:
По пятницам - киев-Симферополь (аннексирован Россией).
Да и чартеры каждый день были (по крайней мере раньше)
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

khai писав:
Hoaxer писав:
Зараз Сімферополь у СР та НД. Той розклад який на їх сайті на цей тиждень
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

khai писав:
Hoaxer писав:
Розслабтесь, Різдво у католиків
У Львів сьогодні взагалі ніхто з католиків не прилетить: V3, LO, OS, LH, WU
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

popTAB писав:Розслабтесь, Різдво у католиків
У Львів сьогодні взагалі ніхто з католиків не прилетить: V3, LO, OS, LH, WU
Точно :) Семён Семёнович :))))
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Дело: Аэросвит сутки держит пассажиров рейса Киев - Нью-Йорк в аэропорту
На запрос "ДЕЛО" авиакомпания сообщила, что рейс отложили из-за непогоды в США. По словам пилотов из-за погодных условий возникла опасность обледенения борта по пути из Нью-Йорка в Киев. В связи с этим рейс переносился трижды, сообщает пресс-служба "Аэросвита". Тем временем, по словам авиакомпании, пассажиры в "Борисполе" дважды были обеспечены питанием. На данный момент они пребывают в зале ожидания бизнес-класса. Тем пассажирам, которым очень срочно нужно было прибыть в США, авиакомпания за свой счет предоставила билеты на рейсы других авиакомпаний.

Как сообщало ICTV, многочасовую задержку рейса в компании "Аэросвит" объяснили тем, что их самолет полетел в Таиланд. Туда отправили пассажиров, которые еще раньше, из-за плохой погоды прождали свой рейс 12 часов.

Такие объяснения от компании людей не успокоили и кое-кто даже собирался обращаться в суд. Возмущенные люди, говорят что даже не получили от компании никаких извинений и компенсаций.

В компании пообещали, что поздно ночью самолет таки возьмет курс на Нью-Йорк. Представители "Аэросвита" извинились, а журналистов заверили, что согласно с международными правилами перевозки пассажирам предоставили питание и комфортные условия ожидания.

Однако вышло не так, как хотелось. Пассажиров лишь в три часа ночи запустили в самолет. Они просидели там три часа. Потом выяснилось, что у самолета технические неполадки в системе кондиционирования. У людей началась паника и они требовали, чтобы им предоставили другой самолет, или отменили рейс и вернули деньги за билеты.

На сайте аэропорта "Борисполь" сегодня утром появилась информация, что вылет рейса Киев – Нью-Йорк назначен на 02.30 ночи.

Напомним, проблемы украинских пассажиров с вылетом происходили с бюджетной авиакомпанией Wizz Air. Так 160 пассажиров несколько дней не могли вылететь из аэропорта в Венеции, а пассажиров в Лондонском аэропорту "Лутон" выгоняли из самолета с помощью полиции.

p.s. Дайош сабак
p.s.s. Щоб не офтоп: це все візз, це він кальоса порізав каровам, мстячи Каламойскому за укртат. І керосинчик злив заодно :oops:
VALweb
Airbus A319

Повідомлення VALweb »

khai писав:
Hoaxer писав:
у таймтейблі визза нема за розкладом у п`ятницю жодного рейса
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

VALweb писав:
khai писав:
Hoaxer писав:
у таймтейблі визза нема за розкладом у п`ятницю жодного рейса
Спеціально не поставили на Різдво. По п'ятницях як мінімум є KBP-DTM-LWO-DTM-KBP
VALweb
Airbus A319

Повідомлення VALweb »

popTAB писав: http://korrespondent.net/business/companies/1030629
Дело: Аэросвит сутки держит пассажиров рейса Киев - Нью-Йорк в аэропорту
На запрос газеты авиакомпания сообщила, что рейс отложили из-за непогоды в США. По словам пилотов из-за погодных условий возникла опасность обледенения борта по пути из Нью-Йорка в Киев. В связи с этим рейс переносился трижды, сообщает пресс-служба Аэросвита.
...

Тем пассажирам, которым очень срочно нужно было прибыть в США, авиакомпания за свой счет предоставила билеты на рейсы других авиакомпаний.
???
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 0 гостей