давайтеAlexander писав:на цьому форумі я не модератор, а учасник дискусії. просто інтерпретація штука класна. Але в 1 випадку йде посилання на монреальську конвенцію. А там про це я нічого не знайшов. Там йде про багаж та про обмеження відповідальності у випадку загибелі пасажирів. В правилах самих ЄС зазначається в пункті про затримки - що компенсація у випадку форс-мажорів не виплачується. Але нижче є ще стаття, яка зветься права пасажирів 9 - і там йдеться мова саме про готелі та їжу. І на відміну від статті про компенсацію -там жодних натяків на обмеження відповідальності немає. Я надіслав запит. але Різдво, НР.. самі розумієте...
Але навіть якщо логічно подумати... рейс скасували... потім погода стала нормальною, але пасажири не можуть вилетіти... Бо а/к просто не хоче/не може посавити на Київ додатковий літак... Це вже не форс-мажор, форс-мажор був, коли літаки не літали і аеропор не діяв. Якщо я трохи знервовано пишу - то перепрошуюПросто вже 3 день йде цей срач... Мене то рік тому звинувачували, що я працюю на Візз, тепер деякі придурки звинувачують. що на МЯУ чи то Світ працюю... дістало то все
Просто я був вже з ситуацією з Віззом, коли бронюєш за 3 місяці. А потім в день відльоту тобі кажуть... ой вибачте, а в нас нові правила... тепер ноути як додаток на борт не можна брати - тільки 1 сумку... І Дьютік-товари теж не можна... тільки 1 сумка... А в Українському представництві мені кажуть - то щось аеропорт намудрив, розберемося.. бо дьютікі можна... але читаю форуми - і нічого не розубралися... Бо Дьютіки таки не можна проносити. Якщо вони атм самі не можуть розібратися, що коїться.. то що казати про звичайних пасажирів? Просто лєталі "бригадою" взимку... і в мене мульт, а в бригади візу дали тільки на 3 дні... і все... Правил правилами... а є ще таке явище - як репутація. Візз раніше тим і савився - що це лоу-кост. але трошки гламурний... Але тепер він стає крейзі лоу-костом а-ля Раяни...
Ще раз перепрошуюДавайте жить дружно
Для тих кому цікавий FlySimulatorX: http://www.youtube.com/watch?v=jNSbeyKLVAs
http://www.fs-freeware.net/modules.php? ... le&sid=618