Як найскоріше можна проплатити переліт. Терміново

Загальний авіафорум
ZDF
Airbus A318
Контактна інформація:

Як найскоріше можна проплатити переліт. Терміново

Повідомлення ZDF »

Вітаю всіх. Потрібна терміново ваша допомога. Менш ніж за тиждень маю летіти візом. Зараз робив бронь, виявляється проплата через банк можлива не менш ніж за 2 тижні. А кредитної картки в мене нема.
Як іще можна проплатити переліт? Це дуже терміново і важливо. Чи можливо за один день кредитку собі зробити?
Vitaliy
Airbus A340
Контактна інформація:

Re: Як найскоріше можна проплатити переліт. Терміново

Повідомлення Vitaliy »

деякі банки пропонують миттєві карти, у привата точно такі є

але якщо сума більша 1000 грн - то це може бути проблемою ...

тоді треба індивідуальну, а вона випускається мінімум за 3 роб. дні

тоді краще в когось їз друзів попросити
ZDF
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення ZDF »

Vitaliy писав:деякі банки пропонують миттєві карти, у привата точно такі є

але якщо сума більша 1000 грн - то це може бути проблемою ...

тоді треба індивідуальну, а вона випускається мінімум за 3 роб. дні

тоді краще в когось їз друзів попросити
Дякую за швидку відповідь. Мені набагато більше ніж 1000 грн потрібно заплатити. А чому більше 1000 грн може бути проблематично?
Scorpio
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Scorpio »

можна оформить карту Visa Virtuon. В некоторых банках она сразу выдаётся в тот же день, после подачи заявки. Это не карта, по существу, а просто номер счёта, и пароли СVV -специально сделанная для оплаты в интернете.
Могу посоветовать ВиЭйБи банк. В Привате её тоже можна оформить - но на счёт сроков у них не знаю - может доплата за срочность. А вообще у Виззов можна оплатить одной из простейших карт Visa Electron - наверняка у кого-то из друзей она должна быть,можете спросить, - так как она в основном по стандарту выдаётся для получении зарплат, стипендий.

вот сайт Виэйби - там подробно - http://vab.ua/rus/personal/daily_operat ... ards/2173/
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Приват випускає 2 різних вірнуали: один не персонифікований через приват24, і нормальний через відділення.
Якщо брати той що через приват24, то можуть бути проблеми при оплаті, ДУЖЕ багато сайтів її не приймають їз-за не персонифікації. Наприклад, пейпал не бере.
Через відділення буде нормальний віртуал, але доведеться чекати ... як повезе, але терміново не вийде.

Колись ще Приват продавав через банкомати віртуальні нормери кредиток, ніби це якраз те саме, що і через приват24. Але щоб її купити - треба було мати карту іншого банку :)
Гість

Повідомлення Гість »

Знайшов людину, близького родича. В нього Master Card Electronic, на яку нараховується стипендія.
Вона прокатить? При розрахунку нею проблем не буде?
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Гість писав:Знайшов людину, близького родича. В нього Master Card Electronic, на яку нараховується стипендія.
спробуйте. якщо проплата не пройде.. так не пройде.. якщо пройде - то матимете квиток
ZDF
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення ZDF »

Alexander писав:
Гість писав:Знайшов людину, близького родича. В нього Master Card Electronic, на яку нараховується стипендія.
спробуйте. якщо проплата не пройде.. так не пройде.. якщо пройде - то матимете квиток
А як дізнатись, пройде чи не пройде? це одразу якось можна буде перевірити?
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

ZDF писав:
Alexander писав:
А як дізнатись, пройде чи не пройде? це одразу якось можна буде перевірити?
якщо пройде.. то одразу сторінка буде з електронним квитком. при купівлі за допомогою картки після натискання кнопки сплатити проходить десь секунд 10-40 ... і відображається сторінка - з квитоком
ZDF
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення ZDF »

якщо пройде.. то одразу сторінка буде з електронним квитком. при купівлі за допомогою картки після натискання кнопки сплатити проходить десь секунд 10-40 ... і відображається сторінка - з квитоком
Зрозуміло, а у випадку якщо не проходить, то гроші, я сподіваюсь, не знімаються з картки?
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

ZDF писав:
Зрозуміло, а у випадку якщо не проходить, то гроші, я сподіваюсь, не знімаються з картки?
ні. але залежить від банка. можуть заблокуватися... Тоді доведеться телефонувати в банк - щоб розблокували...
dubno
Airbus A320
Контактна інформація:

Повідомлення dubno »

Мої рекомендації:

1. піти у будь яке відділеня банку я замовити картку VISA electron (Не залежно коли її зроблять, всерівно її треба мати, говорю з досвіду, тобто сьогодні ідіть і замовте.) і напишіть заяву відразу на розблокування її у мережі інтернет.

2. підіть у приват, там точно видають Maestro за 25 грн. картка відривається за 5 хв. головне відразу напишіть заяву на розблокування її у мережі інтернет.

3. Варіант друзі. Єдине я не впевнений, можливо там імя картки має співпадати з квитком, як у раянів. Хоча можливо і ні. Спробуйте купити, там буде видно.
dubno
Airbus A320
Контактна інформація:

Повідомлення dubno »

4. якщо є офіс КийАвіа у місті, то можна через них. Але скільки вони беруть за "послуги", не знаю.
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

dubno писав:Мої рекомендації:

1. піти у будь яке відділеня банку я замовити картку VISA electron (Не залежно коли її зроблять, всерівно її треба мати, говорю з досвіду, тобто сьогодні ідіть і замовте.) і напишіть заяву відразу на розблокування її у мережі інтернет.

2. підіть у приват, там точно видають Maestro за 25 грн. картка відривається за 5 хв. головне відразу напишіть заяву на розблокування її у мережі інтернет.

3. Варіант друзі. Єдине я не впевнений, можливо там імя картки має співпадати з квитком, як у раянів. Хоча можливо і ні. Спробуйте купити, там буде видно.
Сам покупал билеты друзьям много раз. Всегда плотил со своей карточки. Никогда никаких проблем не было :)
Правда это на МАУ, СВИТ, Розу и ВИЗЗ.
Scorpio
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Scorpio »

dubno писав:4. якщо є офіс КийАвіа у місті, то можна через них. Але скільки вони беруть за "послуги", не знаю.
когда то звонил в колл-центр Визз, по поводу оплаты в кийавиа, так мне ответили, что там вам точно никто не поможет и туда ити не надо. - возможно,как всегда копметенции у отряда, сидящих в колл центре, маловато. Думаю надо уточнять в самом офисе Кийавиа.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Схаменіться, хлопці!
Яке Маестро для розрахунків в Інтернеті? Воно канає тільки в UK для UK карт, і в нашому портмоне для карт, що випущені банками, які ослуговають саме портмоне.

З мастер-електронік ніколи не мав справи, але з чуток ця карта дуже привередлива: дуже часто її роблять доместіком. А де візз процесить платежі, в Україні? Та й щось мені не дуже віриться, що сайт прийме до оплати картку, яка не числиться в списку доступних; картка на якій пише "Electronic use only"
Scorpio
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Scorpio »

+ 1

:D Я тоже очень сомневаюсь в оплате картой maestro. В банках консультируют, даже не зная самой системы.
Мне вот недавно одна объяснила: "вот видите тут CVV код с обратной стороны есть - значит точно подходит для оплаты в интернете". С карточкой всё равно были проблемы - а это Visa Classic.
Но дело даже не в этом, а в том, что может подсказать агент банка. К тому же не везде знают, что такое заявление на разблокирование карты для ипользования в Интернете.
Scorpio
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Scorpio »

о Кийавиа.
у них на сайте форум есть, так там иногда такой бред в консультации можно прочесть.
Агенство всячески в ответах пытается увельнуть от дешёвых тарифов, предлагая не самые лучшие варианты.
Scorpio
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Scorpio »

вот например в системе есть рейсы Germanwings
Вкладення
fg.jpg
Untitled.jpg
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Хрівняли #$@ з пальцем!
З яких це пір квиток в дилера став дешевшим за квиток на сайті авіакомпанії?
Дилер по вашому повинен Божим духом жити, чи авіакомпанія знижку/відкат за "гарні очі" дасть?

Єдиний раз, коли я бачив що квиток був дешевшим через "лєвий сайт", ніж у рідної авіакомпанії, це коли іде мова про великі суми та грають роль різниці курсів.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей