Візи та все про них...

Собакевич
A380
Контактна інформація:

Re: Візи та все про них...

Повідомлення Собакевич »

Так что я лично тоже не понимаю, с какой радости Украина должна пускать всех без виз.
Вводить процедуру аналогичную российской, может, и не стоит - слишком мало желающих будет сюда ехать, а вот ввести какую-то въездную пошлину как в Турции/Египте не мешало бы. Пусть помимо киевской секс-индустрии и державе какая-то польза от интуристов будет.
Flieger

Повідомлення Flieger »

Собакевич писав:
Olek, подруга - это хорошо. Но я лично оформлял себе визу в Гамбурге, вернее мне ее оформляло тубрюро (чтобы не ехать самому). Причем, мне нужно было приглашение фирмы (не частного лица), справка работодателя, один въезд в Россию в этом году, страховка и 300 евро (плюс 35 евро турбюро).
Гражданам Украины очень сложно понять масштаб этой трагедии. Мелькала информация, что вам теперь и доходы свои нужно подтверждать. Справку о зарплате за последние 6 месяцев несли с нотариально заверенным переводом на русский?
справки и приглашения - это все фигня, а вот 300 евро :mad: За что???
Sandal
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Sandal »

Гость писав:
Sandal писав:Несколько раз ездил в командировки в Германию и Италию по польской туристической мультивизе и никаких проблем не было...
Ну так вам же не обязательно учиняли по прибытию допрос с пристрастием на тему "зачем" и "куда"
В Дюссельдорфе и Кельне довольно подробно расспрашивали куда и зачем, в Дюссельдорфе даже гостишку спрашивали.
Собакевич
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Собакевич »

справки и приглашения - это все фигня, а вот 300 евро :mad: За что???
А в чем сложности подачи непосредственно в консульство?
sip
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення sip »

Народ,допоможіть пліз хто знає...Польська шенгенка на пів року.В Польщі вже був двічі, тепер хочу в Італію на три дні, але напряму зі Львова Візейром...Квитки і туди і назад взяв, а тепер шось страшно стало))Пустять, чи пертись до Катовіц і звідти...?
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Якщо погашений шенген - я б не боявся :) Ви ж навіть в анкеті вказували що їдете по такій то справі, в такі то числа перший раз, і ці числа давно минули. Відповідно, ви подали вірні дані і скористались можливістю чесно.
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

SIP (аннексирован Россией) писав:Народ,допоможіть пліз хто знає...Польська шенгенка на пів року.В Польщі вже був двічі, тепер хочу в Італію на три дні, але напряму зі Львова Візейром...Квитки і туди і назад взяв, а тепер шось страшно стало))Пустять, чи пертись до Катовіц і звідти...?
не хвилюйтесь все буде добре. лише майте з собою страховку та бронювання хостелу - готелю, або якийсь листок з вичерпними контактними даними людини яка запрошує
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

до речі, завершення епопеї з моїм першим зак.паспортом, який помилково був внесений у шенгенську бд як вкрадений:
Зображення :twisted:

хроніка останніх подій:
-серпень - паспорт помилково внесений до SIS (schengen information system) як загублений-вкрадений. Він залишається в мене на руках, але користуватись ним в ЄС- заборонено.
-вересень - через "кабінет захисту персональних даних" мені повідомляють що у SIS щодо мене все "чисто" (отже, згадувань паспорту як краденого немає)
-кінець грудня - паспорт було конфісковано португальскою поліцією з питань іноземців. Мені пояснили що його відправлять в один відділок поліції, де витягнуть дані про нього з SIS (які, виявляється, досі там!!!), а потім повернуть мені
-час йшов, ніхто зі мною не зв*язався. У січні сказали "вам подзвонять"
-тиждень тому я дізнався який саме відділок поліції відповідає за такого роду речі і приїхав туди. Мені повідомили що паспорту в них вже немає, і що він був повернений справжньому власнику - "уряду україни" (отак-от знайте, це кодло володіє нашими документами... я звісно напис "паспорт є власністю україни" завжди бачив, але ніколи не думав що почую цю фразу як аргументацію не повертати його мені), який потім повинен повернути його мені. Отже вони його відправили в посольство україни
-знаючи що консульство бразилії регулярно на своєму сайті публікує ПДФки з переліком знайдених втрачених документів, аби повернути їх своїм громадянам, я сповнився оптимізмом що паспорт, врешті-решт, врятовано )))
-сьогодні був у нашому посольстві. Пояснив ситуацію - швиденько витягли паспорт з якогось архіву, АЛЕ сказали що повернути "не можуть", "не положено", "не знаємо що вам там сказали" "паспорт повинен залишитися у нас"...
я попросив повернути хоча б "нутрощі" - швиденько дістали ножиці і... результат на фото вище
de-bugger
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення de-bugger »

Гость писав: Ваш отец хотел получить бизнес-визу при наличии действующей туристической или гостевой?
нет,он не хотел, т.к. виза была (от меня) - ему "регулярно хотели" ее сделать его итальянские коллеги :-) И даже пытались это проделать с его паспортом...
Mazepa
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Mazepa »

Собакевич писав:В том, что этот человек, на мой взгляд, не существует. Но если вы настаиваете, пусть едет, конечно. Охрани его господь от германского полицая.
Ездил с шенгенскими мульти-бизнес визами и в автобусные туры из Украины на несколько недель, и просто по Европе на выходные туристическим автобусом. В том числе, несколько раз в этих же автобусах передавал паспорт на проверку, когда останавливал патруль. Проблем не было. Естественно, это был не первый въезд.
По вашему, человек с бизнес-визой пользуется только авиатранспортом?
Собакевич
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Собакевич »

Как-то не стыковались в моей картине мира эти две вещи. Спасибо, буду менять картину.
Гість

Повідомлення Гість »

Собакевич писав:
Как-то не стыковались в моей картине мира эти две вещи. Спасибо, буду менять картину.
Множество раз ездил автобусом в Германию с бизнес-визой. Проблем ни разу не было. Теперь летаю, но не из-за визовых проблем :)
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

Собакевич писав:
Меняйте Вашу картину. Каждый человек имеет право ездить, как он хочет, хоть на велосипеде, хоть на маршрутке, даже с бизнес-визой и миллионом в банке.
v_volf
A380
Контактна інформація:

Повідомлення v_volf »

Доброго дня, прочитав, що консульства Шенгену жадають підтвердження факту перебування у країні, що видала візу. Як вважаєте, чи потрібно якось це "підтверджувати", якщо у минулий раз я там був за запрошенням тіеї ж особи, яка запрошуватиме тепер, а шенгенський кордон перетинав не у країні, яка видавала візу (тобто штампи інші). Дякую.
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

v_volf писав:Доброго дня, прочитав, що консульства Шенгену жадають підтвердження факту перебування у країні, що видала візу. Як вважаєте, чи потрібно якось це "підтверджувати", якщо у минулий раз я там був за запрошенням тіеї ж особи, яка запрошуватиме тепер, а шенгенський кордон перетинав не у країні, яка видавала візу (тобто штампи інші). Дякую.
У Вас принципово нема бажання з'ясувати це радше у відповідному консульстві?
v_volf
A380
Контактна інформація:

Повідомлення v_volf »

AlexK писав:
v_volf писав:Доброго дня, прочитав, що консульства Шенгену жадають підтвердження факту перебування у країні, що видала візу. Як вважаєте, чи потрібно якось це "підтверджувати", якщо у минулий раз я там був за запрошенням тіеї ж особи, яка запрошуватиме тепер, а шенгенський кордон перетинав не у країні, яка видавала візу (тобто штампи інші). Дякую.
Ні, просто у час, коли я писав це питання, ймовірно, консульство навряд чи відповіло б. Але ідея цікава. Справа тільки у тому, що документи приймає та видає наразі візовий центр, а не саме консульство, а довідка візового центру мало-інформативна, з досвіду.
Собакевич
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Собакевич »

Доброго дня, прочитав, що консульства Шенгену жадають підтвердження факту перебування у країні, що видала візу. Як вважаєте, чи потрібно якось це "підтверджувати", якщо у минулий раз я там був за запрошенням тіеї ж особи, яка запрошуватиме тепер, а шенгенський кордон перетинав не у країні, яка видавала візу (тобто штампи інші). Дякую.
Если вы указали в анкете фактическую страну въезда, то, мне кажется, что не нужно ничего подтверждать.
AlexK
A380
Контактна інформація:

Повідомлення AlexK »

v_volf писав:
AlexK писав:
Ні, просто у час, коли я писав це питання, ймовірно, консульство навряд чи відповіло б. Але ідея цікава. Справа тільки у тому, що документи приймає та видає наразі візовий центр, а не саме консульство, а довідка візового центру мало-інформативна, з досвіду.
Телефонуйте до консульства.
Sentry
модератор
Контактна інформація:

Повідомлення Sentry »

У кого-то есть опыт недавнего самостоятельного получения словацкой туристической визы? Смущает то, что по телефону надиктовали большую гору необходимых документов, побольше чем у немцев. В связи с чем возникает вопрос - не хотят ли они отсеять туристов таким образом? :)
XII
A380
Контактна інформація:

Повідомлення XII »

В Москве то же самое проходили с датским консульством. В результате не стали заморачиваться, а сделали шведские визы, указав пунктом назначения не Копенгаген, а Мальме.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість