Борисполь аэропорт (IATA: KBP)
Re: Борисполь аэропорт (IATA: KBP)
На період проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу «Евро-2012» окрім Sky Bus, Sky Taxi і регулярних міжміських рейсів ви можете скористатись спеціальними шатлами КП «Київпастранс».
Вартість квитка: 20 грн. Для власників квитків на футбольні матчі «Євро-2012» проїзд безкоштовний.
http://kbp.aero/transport/euro-2012/
- Контактна інформація:
2Olek: А Закон до сих пор еще "не набрав чинности", т.е. не опубликован. Интересно, успеют ли до 8го напечатать?! Хотя зачем им Закон...
Скай Бас форевер
а як часто вони будуть ходити? от я завтра буду летіти Київ-Варшава як раз, цікаво де саме буде повний ппц с пасажиропотоком. Бо або не буде шаттлів, або буде стільки людей, що всі в шаттли від Бориспільської тупо не влізуть)))
Я знаю! нас читают 
Вартість квитка: 15 грн. Для власників квитків на футбольні матчі «Євро-2012» проїзд безкоштовний.

Вартість квитка: 15 грн. Для власників квитків на футбольні матчі «Євро-2012» проїзд безкоштовний.
Повторю вопрос: когда начнут строить ж/д станцию в Борисполе?
ATk писав:Я знаю! нас читают
ПРОВЕРИМ

...с точки зрения пассажира лучше - БЕСПЛАТНО (например при предявлении посадочного талона )

ж/д станция в г.Борисполе существует давноYura писав:Повторю вопрос: когда начнут строить ж/д станцию в Борисполе?

Norwegian Air Shuttle начинает полеты в Борисполь. Рейсы будут обслуживаться в терминале Д. Это первый регулярный авиаперевозчик и первый лоу-кост в терминале Д.
я сьогодні проїхався шаттлом від Бориспольської!!
Все просто чудово!
Кілька порад - виходити треба вправо, коли виходите з поїзда метро, і прямувати по вказівниках на 104 маршрут. Мені це підказав власне водій шаттла, який їхав зі мною у метро. Потім вже при виході побачите вказівники KBP.
Автобуси нові, дуже чисті, і коштують всього 15 грн. Їде шаттл 24 хвилини до аеропорту. Я на відправлення свого чекав 5 хвилин. Автобус був практично порожній, сидів я і ще один чувак.
Всім раджу користуватись, пізніше зроблю фотозвіт детальний
Все просто чудово!
Кілька порад - виходити треба вправо, коли виходите з поїзда метро, і прямувати по вказівниках на 104 маршрут. Мені це підказав власне водій шаттла, який їхав зі мною у метро. Потім вже при виході побачите вказівники KBP.
Автобуси нові, дуже чисті, і коштують всього 15 грн. Їде шаттл 24 хвилини до аеропорту. Я на відправлення свого чекав 5 хвилин. Автобус був практично порожній, сидів я і ще один чувак.
я имел ввиду аэропорт "Борисполь"!!!GURU писав:ж/д станция в г.Борисполе существует давноНЕХВАТАЕТ всего 5 км жд рельс до аєропорта Борисполь

Востаннє редагувалось 08 червня 2012, 15:05 користувачем Yura, всього редагувалось 1 раз.
Якщо почнуть взагалі.Yura писав: я имел ввиду аэропорт "Борисполь"!!!
7 км, міст, РС і все це ярд баксів? От проблема: нема цього ярда.
То есть чтобы попасть в Д или Б нужно сделать круг почета?E-145 писав:по кругу: F, B, Отель, DATk писав:А по какой схеме он едет в аэропорту? Подъезжает ли ко всем терминалам?od.andrew писав:я сьогодні проїхався шаттлом від Бориспольської!!
Все просто чудово!
Не известно. Официально якобы "готовят проект". То есть перед терминалом Д будет паркинг совмещенный со станцией, ТРЦ и автостанцией. Якобы начнут строить после Евро. Неофициально - Китайцы сомневаются в финансовой состоятельности проекта.GURU писав:ж/д станция в г.Борисполе существует давноНЕХВАТАЕТ всего 5 км жд рельс до аєропорта Борисполь
Там кстати нe миллиард , а меньше - порядка 300 млн $. Тоже деньги неслабые.
http://daf-andrew.livejournal.com/432309.html
а в аеропорту наступив ппц.
жоден з літаків до Варшави не вилетів - ні ЛОТ, ні Аеросвіт.
Я лечу ЛОТом - представник авіакомпанії не вийшов до пасажирів, інформації півгодини не було взагалі, зараз морозяться, що о 4ій виліт, якого о 4ій вже не буде. Знайшов представницю ЛОТу знизу у головному терміналі, вона відмовилась йти до пасажирів і від мене втікла.
Вболівальники по ходу не попадають на свої матчі. Отак ми готові до Євро. Рейс Аеросвіту теж не вилетів, там взагалі нічого не зрозуміло
а в аеропорту наступив ппц.
жоден з літаків до Варшави не вилетів - ні ЛОТ, ні Аеросвіт.
Я лечу ЛОТом - представник авіакомпанії не вийшов до пасажирів, інформації півгодини не було взагалі, зараз морозяться, що о 4ій виліт, якого о 4ій вже не буде. Знайшов представницю ЛОТу знизу у головному терміналі, вона відмовилась йти до пасажирів і від мене втікла.
Вболівальники по ходу не попадають на свої матчі. Отак ми готові до Євро. Рейс Аеросвіту теж не вилетів, там взагалі нічого не зрозуміло
На странице КБП- нет никакой информации. Тол;ко видно что задержка. На странице варшавы есть информация по свитовскому рейсу. Зареджка 2 с полловиной часа. Но скорей всего это не правда. Также идут задержки из обоих городов в Вильнюс. Наверное погода...
Вот такое
Рейс АэроСвита должен быть отправлен в 16:30.
Задержка - в связи с поздним прибытием самолета из Москвы. Четверо пассажиров не явились на посадку на рейс Москва-Киев. Согласно стандартной процедуре по обеспечению авиабезопасности в подобных случаях, была поизведена проверка всего багажа, уже загруженного на борт, идентификация багажа неявившихся пассажиров и снятие его с борта самолета.
свитовские на футбол успели. А вот с лотом фигня какая то...
Шаттл Киевпасстранса
и ответ по поводу автобусов между аэропортом и метро Бориспольская
и ответ по поводу автобусов между аэропортом и метро Бориспольская
Кстати - в прошлом году раз 5 встречал анонс полетов в КВР в бортовіх журналах Катаров . В январе 2012-его уже НЕБЫЛО
http://daf-andrew.livejournal.com/433107.html
готово - фотозвіт про шаттли з Бориспільської до аеропорту
готово - фотозвіт про шаттли з Бориспільської до аеропорту
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість