Пусть ставят самолеты на Окружной дороге!!

как в метро--время с момента отлёта предыдущего самолёта )Toronto_guy писав:поставили часики на старом терминале)))
Просто їхати по проспекту з центру у напрямок аеропорту, і ви туди приїдете. Яндекс та Гугл для цього не потрібні, повірте. Термінал видно добре і здалеку.Krakowite писав:Буду вдячний, якщо мені хтось покаже на карті Яндекс або Ґугл як доїхати з Повітрофлотського проспекту до нового терміналу в Жулянах.
І все-таки, я не відмовився, якби мені хтось показав на карті поворот до нового терміналу.AlexK писав:Krakowite писав: Просто їхати по проспекту з центру у напрямок аеропорту, і ви туди приїдете. Яндекс та Гугл для цього не потрібні, повірте. Термінал видно добре і здалеку.
Який заїзд? Там жодна дорога не готова! (І на який гугло-яндекс Ви очікували, якщо ця недороблена розв'язка з'явилася у п'ятницю?)Krakowite писав:І все-таки, я не відмовився, якби мені хтось показав на карті поворот до нового терміналу.AlexK писав:Krakowite писав: Просто їхати по проспекту з центру у напрямок аеропорту, і ви туди приїдете. Яндекс та Гугл для цього не потрібні, повірте. Термінал видно добре і здалеку.
Я оце зараз "кручуся" на перехресті Повітрофлотського проспекту з вулицею Волинською, біля заправки ОККО, це десь тут є заїзд?
http://g.co/maps/tpaz6
Червоним приблизно показано нові підїзди від Повітрофлотського проспекту до нового терміналу.Krakowite писав:І все-таки, я не відмовився, якби мені хтось показав на карті поворот до нового терміналу.AlexK писав:Krakowite писав: Просто їхати по проспекту з центру у напрямок аеропорту, і ви туди приїдете. Яндекс та Гугл для цього не потрібні, повірте. Термінал видно добре і здалеку.
Я оце зараз "кручуся" на перехресті Повітрофлотського проспекту з вулицею Волинською, біля заправки ОККО, це десь тут є заїзд?
http://g.co/maps/tpaz6
Ще вчора вранці всі ці нові проїзди було перетягнуто червоною стрічкою. Невже до вечора щось змінилося?MVA писав: Червоним приблизно показано нові підїзди від Повітрофлотського проспекту до нового терміналу.
Якщо їхати від Севастопольської площі то потрібно доїхати до світлофора біля ОККО і розвернутися ліворуч щоб попасти на вїзд до терміналу, або їхати то старого терміналу (синій), розвернутися там і повернутись по фіолетовим крапкам до вїзду нового терміналу.
Взагалі усе дуже не продумано. Там і без нового терміналу була постійна тягнучка майже від Смілянської до старого терміналу.
Стрічки ті не зрозуміло для кого і для чого. Кому потрібно всі там іздили і іздять. То в день відкриття терміналу ті стрічки повісили, а також зачохлили всі знаки на цих заїздах. Оскільки сьогодні вже починається робота терміналу то думаю ті стрічки вже не є актуальнимиAlexK писав:Ще вчора вранці всі ці нові проїзди було перетягнуто червоною стрічкою. Невже до вечора щось змінилося?MVA писав: Червоним приблизно показано нові підїзди від Повітрофлотського проспекту до нового терміналу.
Якщо їхати від Севастопольської площі то потрібно доїхати до світлофора біля ОККО і розвернутися ліворуч щоб попасти на вїзд до терміналу, або їхати то старого терміналу (синій), розвернутися там і повернутись по фіолетовим крапкам до вїзду нового терміналу.
Взагалі усе дуже не продумано. Там і без нового терміналу була постійна тягнучка майже від Смілянської до старого терміналу.
А у нас все через жопу, я еще сразу сначала строительства спрашивал, ну почему только для международных рейсов.......В итогеOlek писав:Ну вот и возникает вопрос, который изначально задавался: а почему нельзя было построить сразу новый терминал с небольшой зоной для внутренних рейсов. Ведь в итоге все равно придется строить.
У НАС ВСЁ ЧЕРЕЗ ТЕРНИИ К ЗВЕЗДАМ...Madcat писав:А у нас все через жопу, я еще сразу сначала строительства спрашивал, ну почему только для международных рейсов.......В итогеOlek писав:Ну вот и возникает вопрос, который изначально задавался: а почему нельзя было построить сразу новый терминал с небольшой зоной для внутренних рейсов. Ведь в итоге все равно придется строить.![]()
Хде фотки телетрапов в Харькове обещанные?Madcat писав:А у нас все через жопу, я еще сразу сначала строительства спрашивал, ну почему только для международных рейсов.......В итогеOlek писав:Ну вот и возникает вопрос, который изначально задавался: а почему нельзя было построить сразу новый терминал с небольшой зоной для внутренних рейсов. Ведь в итоге все равно придется строить.![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей