Міжнародний аеропорт Львів
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Re: Львів аеропорт (IATA: LWO)
Де нові нормальні рейси? Де нічний FRA/LH? 

Думаю що всі вони точно там, де й нова завершена полоса обіцяна ще з наступного Дня Незалежності. Як не прикро це визнавати, але Україна мабуть просвистила такі привабливі шанси щось поміняти на нашому ринку. Термінал то побудували, але толком навіть напередодні Євро аеропорту не запрацювати. Вже котрий раз не можуть прийняти й ті нечислені рейси, що зараз є і паксів то навряд чи привабить. Прям передовий досвід Харкова міжнародного імені короля Ярослава переймають.
Ні в одному літньому розкладі ще немає нічого додаткового на Львів, невідомо чи Льот з Чехами переживуть поточний "мертвий сезон" перевезень. Потім той факт, що на період Євро не можливо забронювати ні готелю за людською ціною, ні інших привабливостей не пропонується, навіть збірні і то бояться жити на наших просторах, то новим віянням мабуть будуть чартери "зранку прилетіли - вночі вилетіли". Може AirBerlin підзаробить трохи грошенят на такому ґешефті, щоб покрити Медорнову зарплату, а що робитимуть інші - уявити важко. А потім настане повне затишшя і розвал.
Та, зараз підійдуть оптимісти і почнуть мене клєйміть. Жду.
Ні в одному літньому розкладі ще немає нічого додаткового на Львів, невідомо чи Льот з Чехами переживуть поточний "мертвий сезон" перевезень. Потім той факт, що на період Євро не можливо забронювати ні готелю за людською ціною, ні інших привабливостей не пропонується, навіть збірні і то бояться жити на наших просторах, то новим віянням мабуть будуть чартери "зранку прилетіли - вночі вилетіли". Може AirBerlin підзаробить трохи грошенят на такому ґешефті, щоб покрити Медорнову зарплату, а що робитимуть інші - уявити важко. А потім настане повне затишшя і розвал.
Та, зараз підійдуть оптимісти і почнуть мене клєйміть. Жду.
Востаннє редагувалось 09 лютого 2012, 22:51 користувачем gast, всього редагувалось 1 раз.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
+100500
LOT взагалі впереді планети всєй ... куди б не шукав переліт (ну крім самої польщі) - варіант польоту LOT "десь внизу".
LOT взагалі впереді планети всєй ... куди б не шукав переліт (ну крім самої польщі) - варіант польоту LOT "десь внизу".
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Щодо ЛОТу, то вони, чомусь, не дуже товаришують з тими пошуковими системами, що використовують Амадеус для роботи. Дуже часто варіанти з ЛОТом взагалі не є складовою кінцевого пошуку. Тому я б рекомендував, з власного досвіду, також робити пошук на їхній веб-сторінці (вибирайте країну проживання "США" - тоді сервісний збір буде меншим).popTAB писав:+100500
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=1758"Лед тронулся, господа присяжные-заседатели..."
http://109.251.28.117:3487/virtualradar/googlemap.htm - Львівський радар-сервер, транслюється також на http://www.flightradar24.com/
-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
popTAB писав:http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=1758"Лед тронулся, господа присяжные-заседатели..."
http://109.251.28.117:3487/virtualradar/googlemap.htm - Львівський радар-сервер, транслюється також на http://www.flightradar24.com/
Когда же в Харькове он тронется?

-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Щойно подивився на свої рейси по вівторках на квітень і травень - усі скасовано. Таке враження, що і надалі до 8 травня аеропорт у Львові не працюватиме по вівторках. Ті рейси у вівторок, котрі відправляються з/після 15 травня - наразі у системі як "confirmed"...
В какой системе смотрите?made_in_ukraine писав:Щойно подивився на свої рейси по вівторках на квітень і травень - усі скасовано. Таке враження, що і надалі до 8 травня аеропорт у Львові не працюватиме по вівторках. Ті рейси у вівторок, котрі відправляються з/після 15 травня - наразі у системі як "confirmed"...
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Amadeus плюс власні бронювання на Miles and More. І ось знайшов у себе в ящику:
Dear Colleagues,
Please be advised that rotations LH2550MUCLWO//LH2551LWOMUC OS381VIELWO//OS382LWOVIE 25MAR12 are closed for booking on day operation 2(TUE) for the period of 25MAR12 to 08MAY12. Further changes on short notice are possible. Customers holding confirmed reservations for LH2550/LH2551 and OS381/OS382 are handled according to the following:
FOR WHOLLY UNUSED COUPONS:
1) FULL REFUND;
2) FREE REBOOKING WITHIN THE SAME CLASS OF SERVICE; VALID ON LH/OS ONLY.
3) FREE REROUTING VIA KBP, DOK, DNK, HRK POSSIBLE WITHIN THE SAME CLASS OF SERVICE; VALID ON LH/OS ONLY.
FOR PARTIALLY USED COUPONS:
1) FREE REFUND OF UNUSED TAXES AND FREE AND 1/2 OF NET FARE; YQ TAX MUST BE RECALCULATED;
3) FREE REROUTING VIA KBP, DOK, DNK, HRK POSSIBLE WITHIN THE SAME CLASS OF SERVICE; VALID ON LH/OS ONLY.
Dear Colleagues,
Please be advised that rotations LH2550MUCLWO//LH2551LWOMUC OS381VIELWO//OS382LWOVIE 25MAR12 are closed for booking on day operation 2(TUE) for the period of 25MAR12 to 08MAY12. Further changes on short notice are possible. Customers holding confirmed reservations for LH2550/LH2551 and OS381/OS382 are handled according to the following:
FOR WHOLLY UNUSED COUPONS:
1) FULL REFUND;
FOR PARTIALLY USED COUPONS:
1) FREE REFUND OF UNUSED TAXES AND FREE AND 1/2 OF NET FARE; YQ TAX MUST BE RECALCULATED;
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
ну принаймі по середах будуть люфти літати в літньому розкладі ... не так критично 

Народ, що сьогодні у Львові стряслося? Мяу на 5 ранку перенесли вечірній, UTейр теж переніс (я поміняв на 9:20) а про Відроавіа нема взагалі інфи чи полетіли чи не було. Ніби снігу нема, а ппц.
Lufthansa (LH) відгуки/отзывы
А фамилию этой таможенницы кто-то записал? А жалобы в таможню кто-то писал или звонил на телефон доверия? Потому что иначе всё это -- просто выпуск пара.made_in_ukraine писав:Маршрут: Кельн - Мюнхен - Львів (CGN-MUC-LWO)
А от митний контроль - зовсім інша історія. Нижче навожу уривок листа, котрий я вчора написав своєму знайомому про власний досвід спілкування з митною службою аеропорту:
Висновок: переліт заслуговує на 10/10. А от аеропорт....
-
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Re: Lufthansa (LH) відгуки/отзывы
Ну от власне наразі і пишу такого листа до Митної служби України...AlexK писав: А фамилию этой таможенницы кто-то записал? А жалобы в таможню кто-то писал или звонил на телефон доверия? Потому что иначе всё это -- просто выпуск пара.
офігєнно сучковата тьотя......made_in_ukraine писав: extremely bitchy lady
от я ржав із цього виразу))))
Нещодавно також мав досвід подорожування. На виліт митники були такі тактовні і галантні, що я аж офігів, подумав, що мабуть в світлі Євро-2012 їх трохи виховали.
Але мої позитивні емоції вивітрилися, коли повертався.
На митному контролі нарвався, підозрюю на саме цю "extremely... lady". Шманала всіх і вся, декого відводила в кімнату для перерахунку грошей, цілком можливо, що там її бажання були задоволені.
Ще до одного хлопця достібалася чи то за смартфон чи за таблєт. Довго щось винюхували, розпотрошили йому всю валізу, врешті відпустили, але невідомо чи просто так.
До мене також пробувала домахуватися, гнівно заставила писати декларацію, коли побачила, що я не ведуся на її провокації, сказала, що можу йти.
Ім'я на жаль не записав
А сервіс жахливий, та ще й тупий. Паксів привезли з польського, а потім з турецького літаків.
Багаж на тих електровозиках, яким років по 50 везли довго і нудно і привезли в іншому порядку ніж паксів (спочатку з турецького, а потім з польського), через що в залі утворилася жахлива тиснява і хаос. Ну а потім була "lady"...
На митному контролі нарвався, підозрюю на саме цю "extremely... lady". Шманала всіх і вся, декого відводила в кімнату для перерахунку грошей, цілком можливо, що там її бажання були задоволені.
Ще до одного хлопця достібалася чи то за смартфон чи за таблєт. Довго щось винюхували, розпотрошили йому всю валізу, врешті відпустили, але невідомо чи просто так.
До мене також пробувала домахуватися, гнівно заставила писати декларацію, коли побачила, що я не ведуся на її провокації, сказала, що можу йти.
Ім'я на жаль не записав

А сервіс жахливий, та ще й тупий. Паксів привезли з польського, а потім з турецького літаків.
Багаж на тих електровозиках, яким років по 50 везли довго і нудно і привезли в іншому порядку ніж паксів (спочатку з турецького, а потім з польського), через що в залі утворилася жахлива тиснява і хаос. Ну а потім була "lady"...
lady стала популярною!))))
Летел из Киева в Нью Йорк через Мюнхен и из ньюарка в Киев через Франкфурт. В воздухе люфты очень понравились на трансатлантике, несмотря на отсутствие персональных экранов в 744. Туда летели на 333 -хорошо, только холодно в средних рядах. Питание отличное, закадычном сифуд на трансатлантике. Очень вкусно. Красная рыба, белая рыба, креветки, фрукты (клубника даже была в феврале). Были задержки и туда, и обратно на киевских рейсах около часа по разным причинам. Но в целом несмертельно. Багаж не потеряли.
- North_West
- A380
- Контактна інформація:
Если бы ещё фото в студиюЮрко-81 писав:Нещодавно також мав досвід подорожування. На виліт митники були такі тактовні і галантні, що я аж офігів, подумав, що мабуть в світлі Євро-2012 їх трохи виховали.
Ще до одного хлопця достібалася чи то за Ім'я на жаль не записав
А Ну а потім була "lady"...

- uahero
- Airbus A340
- Контактна інформація:
Люфтганза в прошлом году отхватила звание лучшего трансатлантического перевозчика. Вот так-тоAlександр писав:Летел из Киева в Нью Йорк через Мюнхен и из ньюарка в Киев через Франкфурт. В воздухе люфты очень понравились на трансатлантике, несмотря на отсутствие персональных экранов в 744. Туда летели на 333 -хорошо, только холодно в средних рядах. Питание отличное, закадычном сифуд на трансатлантике. Очень вкусно. Красная рыба, белая рыба, креветки, фрукты (клубника даже была в феврале). Были задержки и туда, и обратно на киевских рейсах около часа по разным причинам. Но в целом несмертельно. Багаж не потеряли.
http://www.worldairlineawards.com/Award ... ic2011.htm
Ніззя там фоткати...Если бы ещё фото в студию
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість