Международные авиалинии Украины МАУ (PS)

Гість

Re: Международные авиалинии Украины МАУ (PS)

Повідомлення Гість »

Господа, что за загадочный рейс Львов — Мадрид на 737-500?
http://spotters.net.ua/file/?id=58006&size=large
http://spotters.net.ua/file/?id=58005&size=large
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Так він був регулярним до початку реконструкції, по понеділках літав. Були ще плани, до кризи, запускати другу частоту. А амадеусі можна було бачити 2 рейси на тиждень, але криза внесла корективи.
Щоб для вас не було сюрпризу, скажу що й в Барселону був рейс від МАУ по четвергах.
DimonK
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення DimonK »

Никита интересуется тем, как он может взлететь с короткой полосы Львова с топливом до Мадрида.
Сколько сейчас во Львове длинна полосы?
Гість

Повідомлення Гість »

DimonK писав:Никита интересуется тем, как он может взлететь с короткой полосы Львова с топливом до Мадрида.
Сколько сейчас во Львове длинна полосы?
2000 м, я уже посмотрел. Должно хватить.

Что это был за рейс? ФК «Карпаты» на сборы увезли?
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Колядників забрав. Перед Різдвом був inbound рейс
Гість

Повідомлення Гість »

Letiv 12/01 zi Lvova do Madryda...vreazhennya tilky pozytyvni...khocha lvivska tamozhnya- urodu koncheni ( i koly vony vzhe naidyatsya?!) ...ale to do MAU ne maye zhodnogo vidnoshennya (spodivayus)...z Starym Novym rokom vsikh! :smile:
Коржик
Airbus A321

Повідомлення Коржик »

made_in_ukraine писав:
ИМЯ писав: Справа не в тому скільки разів на рік літаю особисто я. Я свою проблему вирішу. Справа у тому, що за останні 2-3 роки авіакомпанія, яка надавала мені якісні послуги у минулому, повільно але неухильно зіпсувала свій імідж в такій мірі, що я, постійний клієнт, готова пожертвувати комфортом прямого перельоту, заради впевненості у безпеці. Чи не те саме відбувалося свого часу з АероСвітом?
У мене за 2010 рік було 83 польоти з МАУ (в основному Київ-Лондон, Київ-Брюссель та Київ-Франкфурт), з котрих затримка з вильотом та прибуттям більше, ніж на 15 хвилин, була у лише 6 рейсів, при цьому жоден рейс не затримався більше, ніж на 60 хвилин. Багаж було втрачено 2 рази і повернуто протягом 36-48 годин (що дало змогу купити речі за рахунок а/к). На 2011 рік маю наразі 52 польоти заплановані з цією а/к (хоча цього року в основному доместік).

У 2009 році з Аеросвітом мав пролетіти 146 сегментів, але після 4 сегментів, котрі затримались на 90 хвилин, усі решта квитків були скасовані. З січня 2009 року Аеросвіт на бачить жодної копійки з бюджету представництва ООН в Україні. Так що, голосуйте гаманцем, шановні...
146 сегментов?
Это что билеты сразу были куплены, или просто забронированы, или просто планировалось полететь?
Madcat
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Madcat »

made_in_ukraine писав:
ИМЯ писав: Справа не в тому скільки разів на рік літаю особисто я. Я свою проблему вирішу. Справа у тому, що за останні 2-3 роки авіакомпанія, яка надавала мені якісні послуги у минулому, повільно але неухильно зіпсувала свій імідж в такій мірі, що я, постійний клієнт, готова пожертвувати комфортом прямого перельоту, заради впевненості у безпеці. Чи не те саме відбувалося свого часу з АероСвітом?
У мене за 2010 рік було 83 польоти з МАУ (в основному Київ-Лондон, Київ-Брюссель та Київ-Франкфурт), з котрих затримка з вильотом та прибуттям більше, ніж на 15 хвилин, була у лише 6 рейсів, при цьому жоден рейс не затримався більше, ніж на 60 хвилин. Багаж було втрачено 2 рази і повернуто протягом 36-48 годин (що дало змогу купити речі за рахунок а/к). На 2011 рік маю наразі 52 польоти заплановані з цією а/к (хоча цього року в основному доместік).

У 2009 році з Аеросвітом мав пролетіти 146 сегментів, але після 4 сегментів, котрі затримались на 90 хвилин, усі решта квитків були скасовані. З січня 2009 року Аеросвіт на бачить жодної копійки з бюджету представництва ООН в Україні. Так що, голосуйте гаманцем, шановні...

Извините за любопытсво но зачем вы столько летаете???????)))))))))))Очень интересно!!!
made_in_ukraine
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення made_in_ukraine »

@ Коржик і Madcat: Будь-яка велика корпоративна інституція/організація планує так званні рутинні подорожі, тобто ті, котрі відбудуться відповідно до бізнес концепції розвитку (наприклад, пов'язано з контролем якості продукції, що виробляється у регіонах чи у інших країнах, моніторингом виконання програм розвитку тощо). Як правило, це пов'язано з необхідністю бути у Києві у 8 годині ранку, щоб отримати розпорядження, довести його до відома у Львові об 11 годині, о 15 - у Харкові, а у 20 годині - повечеряти дома у Києві.

Мої сегменти з 2010 року були заброньовані відповідно до corporate travel agreement, котре існує між моєю компанією та МАУ. Як правило, сегменти бронюються у semi-flex чи full flex fares і квиток виписується за декілька годин до відправлення (звісно, ми не платимо full fare, а лише corporate rate). У випадку з Аеросвітом рішення відмовитись від послуг цієї компанії приймав не я, я керівник моєї організації у 2009 році, коли йому у Києві по-хамськи пояснили, що "это вообще не мои проблемы, что ваш рейс задерживается. Хотите пунктуальность - летите своим собственным самолетом. И вообще - сейчас позову охрану". І це було сказано 70-літньому чоловіку, котрий мав дипломатичний паспорт та статус другої особи представництва ООН в Україні.

Тоді Аеросвіт отримав листа від ООН з подякою за послуги у 2002-2009 роках, а також вказівку скасувати усі бронювання, що були чинні на 2009 рік. І уявіть собі таке: ніхто з Аеросвіту не передзвонив, щоб запитати причину скасування бронювань і чому а/к втратила контракт вартістю коло 80000 доларів. Коли ми скасовували декілька квитків з МАУ (через те, що просто зникла потреба летіти),після 3 скасувань МАУ передзвонили і запитали, чи все гаразд, чи можливо є якась "МАУ-залежна" причина скасування.
Коржик
Airbus A321

Повідомлення Коржик »

Спасибо за обстоятельный ответ. Очень интересно с точки зрения корпоративной продажи.
Madcat
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Madcat »

Можно я буду писать на русском?))Спасибо вам большое за ответ, теперь я все понял, мне казалось, что я много летаю, но теперь я понял что нет))То что вы написали про Аэросвит, это в очередной раз объясняет как эта авиакомпания относится к своим клиентам, будь это несколько билетов в год или больше ста!!!
П.С.Какой кайф иметь такую работенку))Извольте поинтересоваться, я так понимаю вы как и все мы тут на форуме любитель авиации?
made_in_ukraine
Airbus A321
Контактна інформація:

Повідомлення made_in_ukraine »

Дякую! Так, я, як і переважна більшість користувачів цього форуму, - аматор авіації з деякими знаннями ведення цього бізнесу. Певний проміжок часу я провів всередині Люфтганзи під час їхнього "зототого віку" у 2000-ч роках, а наразі - просто пасажир. І зрештою ці часті подорожі втрачають свою привабливість після 10-20 польоту, коли ти знаєш усі РА напам'ять, орієнтуєшся у розкладі та умовах використання тарифів краще, ніж агент з продажу квитків. Але alia iacta est...
Madcat
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Madcat »

made_in_ukraine писав:Дякую! Так, я, як і переважна більшість користувачів цього форуму, - аматор авіації з деякими знаннями ведення цього бізнесу. Певний проміжок часу я провів всередині Люфтганзи під час їхнього "зототого віку" у 2000-ч роках, а наразі - просто пасажир. І зрештою ці часті подорожі втрачають свою привабливість після 10-20 польоту, коли ти знаєш усі РА напам'ять, орієнтуєшся у розкладі та умовах використання тарифів краще, ніж агент з продажу квитків. Але alia iacta est...
Ну теперь все стало ясно!Я бы сказал классно в вашей работе не количество полетов, а то что можно посмотреть другие страны)
Rainbow
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Rainbow »

Вчора трохи мав обломець у Львові. Рейс на 16:00 відмінили. А мені потрібно було у Києві до того як ранішній МйЯУ прилітає. В касі сказали не допоможемо нічим. На відроавіа в 17:45 місць нема. Все попав. Але виришив на всяк випадок в КЦ подзвонити. І чудо! Мені зробили ребук на Відроавіа. Правда вилетів не в 17:45, а десь в 22:00. Але то вже таке. На моє здивування було дофіга і трішки вільних місць.
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Открыли продажи на Киев-Харьков с 16 февраля. Но на сайте только утренне-вечерний рейс как был осенью, а вот в системах появляется и запланированные 3 рейса в день. Наверное ещё просто в систему не внесли.
Madcat
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Madcat »

khai писав:Открыли продажи на Киев-Харьков с 16 февраля. Но на сайте только утренне-вечерний рейс как был осенью, а вот в системах появляется и запланированные 3 рейса в день. Наверное ещё просто в систему не внесли.
И шо там с ценами?Как и было?
Vasya
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Vasya »

Madcat писав:
khai писав:Открыли продажи на Киев-Харьков с 16 февраля. Но на сайте только утренне-вечерний рейс как был осенью, а вот в системах появляется и запланированные 3 рейса в день. Наверное ещё просто в систему не внесли.
193 y.e. PT.
Madcat
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Madcat »

Vasya писав:
Madcat писав:
193 y.e. PT.
Дорого(((((((
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Madcat писав:
Vasya писав:
Madcat писав:
193 y.e. PT.
Дорого(((((((
Как и обещали - цена останется без изменений :(
50 чел. заполнял Днепросвит, а МАУ дозаполнит оставшиеся 18 за счёт стыковок и гарантии отсутствия Саабов.
Да и бизнес класс нормальный появится.

От себя добавлю - я за акцию 50 долл РТ!!!!
Vasya
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Vasya »

khai писав:
Madcat писав:
Vasya писав:193 y.e. PT.
Дорого(((((((
Как и обещали - цена останется без изменений :(
50 чел. заполнял Днепросвит, а МАУ дозаполнит оставшиеся 18 за счёт стыковок и гарантии отсутствия Саабов.
Да и бизнес класс нормальный появится.

От себя добавлю - я за акцию 50 долл РТ!!!!
А в АН-148, что только 68 мест?
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей