Киев аэропорт (около Жулян, Kyiv Airport) (IATA: IEV)
Re: Киев аэропорт (около Жулян, Kyiv Airport) (IATA: IEV)
Фундамент там был проложен ещё месяц тому,недели две тому появились бетонные сваи,а на сегодня видно очертания будущей крыши.
у меня даже фотки есть,двухнедельной двавности .
у меня даже фотки есть,двухнедельной двавности .
выложите пожалуйста, хотелось бы взгянуть
Успеют закончить к 20 сентября? Хочу улетать из нового терминала!
Врятли
наверное откроют в апреле 

-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
2Олександр: мабуть цей пост треба продублювати у темі Віззу? чи тут його порізати і залишити інфу про Жуляни?
вчора полетів з Джуліан, враження... кхм... цікаве
раджу на сайті в профілі аеропорта апдейтити інфу про транспорт - маршрутка 169 яка відправляється з іншої сторони виходи нового (південного) терміналу вокзалу. 9 маршрутка чи то не ходить, чи ходить раз на годину... графіку на знаку її зупинки немає.
вразили краєвиди на виході зупинки "Аеропорт"
персонал Віззу на чекіні мені не сподобався, якась похмура дівчина з виразом обличчя а-ля "мені на вас на***". Я не хотів брати багаж (попереду 3 лоукост перельоти), взяв лише рюкзак - переважив на 500 грам. Змусила здати в багаж, довелося витягати ноут, класти в пластиковий пакет і йти так з ним...
невелика деталь, але неприємна - весь, весь персонал при зверненні українською відповідав російською (не знаю як вам, але я як україномовний киянин завжди звертав увагу на це, і в 90% громадських місць так не було).
в "залі" очікування трохи тіснувато, подивився ціни у "аерокафе" (чи як там воно називається) - ну може трохии дешевші за Лісабонський аеропорт))) до відправлення рейсу було хвилин 50, народу була вже купа (був навіть "віп" пакс - Скрябін).
я підійшов до вільних дверей з виходом на ЗПС, дістав мобілку, почав фоткати будівництво терміналу, літачки, коли до мене підвавило таке мурло у військовій формі (типу охорона?) і сказало що "тут фатаграфиравать низя", я випав просто, але через 5 хвилин продовжив своє діло - у залі не знайшов ніяких повідомлень -знаків про те, що це заборонено. Вже під*їхав наш літак, прилетів з Сімферополя (WUA) коли підвалило інше мурло: "
він: ну низя тут фатаграфиравать!
я: а де це написано
він: ну низя и все тут
я: ну а чому "низя", поясніть
він: ну ета режимний абєкт
я: і що тут такого? в усіх аеропортах можна а тут ні?
він: в бариспале тоже низя
я: можна
він: ну єта режимний аб*єкт
я: і що? що поганого зробить моя фотографія літака? покажи мені де написано що не можна?
він: ну а я зачем тут, низя и все
"
совкові ідіоти, треба лише показати свою лузерність напоказ типу "зате я тут такий важний начальник".
до речі на "табло" над "гейтом" був неправильний номер рейсу. Підійшла та сама непривітна дівчина і почала відривати корінці посадкових талонів (нас вже чекали два ЛАЗи)... Я звернув її увагу "а чому номер рейсу на табло зовсім інший?" у відповідь окинула мене поглядом "а не пішов би ти подалі" і натовп змив мене у автобус.
Інше питання - якого дідька використовувати автобус, аби зайти у літак який стоїть менше ніж у 100 метрах від терміналу?! в Катовіце по прильоту відстань була майже така сама, йшли пішки.... В Порту РаянЕйр зупиняється ще далі, виставляють trafic cones і 3 чоловіки охорони і люди спокійно йдуть з-до терміналу.
Вилетіли рівно за графіком, вид прикольний, зняв зліт повністю на відео. У Катовіце була довга і повільна черга на прикордонному контролі. Кожного мурижили хвилини по 4-5. Коли черга з поляками розсмокталася (там де citizens of EU), прикордонник вигукнув до нашої черги "можуть сюди йти в кого є побитова карта" (ну я здогадався що це дозвіл на проживання і пішов туди). Переді мною в черзі стояли жінка з донькою, в них були латвійськи дозволи на проживання - прикордонник дістав лупу, якийсь прилад і довго гнув їх паспорти видивляючись чи не підроблені в них ДНП (вони в них у вигляді візи, вклеєні в паспорт). Потім придерся до них "чому і дівчинки на ДНП фото немає?" )))))))))) там де написано valid without photograph.........
йому жінка вказала "ну так написано ж - дійсний без фото", він іх нарешті пропустив.
Зі мною було ще абсурдніше - мій ДНП у вигляді пластикової картки, з чіпом (є значок electronic passport, чи як він там називається), фото лазером, рівень захисту як у нашого закордонного паспорту, може навіть більше), і він почав роздивлятись його лупою, гнути і ржати "ггггг гарна підробка"... так я прочекав хвилини 3, він нічого не спитав і я пройшов. Мій новий паспорт який я отримав у цю п*ятницю він не проштампував, хоча повинен був. Я йому на це вказав, а він відкинув що "з побитовою карткою ми не залишаємо печатку". В решті-решт він повинен був, мабуть в нього печатки не було, бо її не дають прикордонникам у віконці "citizens of EU". Те що її немає - нічого страшного, якщо дата візи або ДНП має строк дії більше ніж на 90 днів.
Ну і через цю чергу я не встиг приїхати до Катовіце до 12, пропустив свій прямий потяг до Будапешту, довелося чекати 3 години і брати дорожезний "подвійний" який їхав через Чехію (75 євро, перший це Варшава-Відень, другий це Берлін-Будапешт, пересадку з одного на інший робив у Breclav-і).
І смішний постскриптум - у потязі їхав разом з жінкою і ії донькою (Марія) які переді мною проходили кордон (з латвійськими ДНП), і підняли тему того, що ніколи і ніде прикордонники з лупою не дивились документи, а тим паче питати "де фото" якщо його там немає
найкумедніше виявилось що він пропустив Марію по старому ДНП який завершився першого червня))))) в неї там у паспорті був інший, з фотографією, який крутий поляк не помітив )))))))))))))
вчора полетів з Джуліан, враження... кхм... цікаве

раджу на сайті в профілі аеропорта апдейтити інфу про транспорт - маршрутка 169 яка відправляється з іншої сторони виходи нового (південного) терміналу вокзалу. 9 маршрутка чи то не ходить, чи ходить раз на годину... графіку на знаку її зупинки немає.
вразили краєвиди на виході зупинки "Аеропорт"

невелика деталь, але неприємна - весь, весь персонал при зверненні українською відповідав російською (не знаю як вам, але я як україномовний киянин завжди звертав увагу на це, і в 90% громадських місць так не було).
в "залі" очікування трохи тіснувато, подивився ціни у "аерокафе" (чи як там воно називається) - ну може трохии дешевші за Лісабонський аеропорт))) до відправлення рейсу було хвилин 50, народу була вже купа (був навіть "віп" пакс - Скрябін).
я підійшов до вільних дверей з виходом на ЗПС, дістав мобілку, почав фоткати будівництво терміналу, літачки, коли до мене підвавило таке мурло у військовій формі (типу охорона?) і сказало що "тут фатаграфиравать низя", я випав просто, але через 5 хвилин продовжив своє діло - у залі не знайшов ніяких повідомлень -знаків про те, що це заборонено. Вже під*їхав наш літак, прилетів з Сімферополя (WUA) коли підвалило інше мурло: "
він: ну низя тут фатаграфиравать!
я: а де це написано
він: ну низя и все тут
я: ну а чому "низя", поясніть
він: ну ета режимний абєкт
я: і що тут такого? в усіх аеропортах можна а тут ні?
він: в бариспале тоже низя
я: можна
він: ну єта режимний аб*єкт
я: і що? що поганого зробить моя фотографія літака? покажи мені де написано що не можна?
він: ну а я зачем тут, низя и все
"
совкові ідіоти, треба лише показати свою лузерність напоказ типу "зате я тут такий важний начальник".
до речі на "табло" над "гейтом" був неправильний номер рейсу. Підійшла та сама непривітна дівчина і почала відривати корінці посадкових талонів (нас вже чекали два ЛАЗи)... Я звернув її увагу "а чому номер рейсу на табло зовсім інший?" у відповідь окинула мене поглядом "а не пішов би ти подалі" і натовп змив мене у автобус.
Інше питання - якого дідька використовувати автобус, аби зайти у літак який стоїть менше ніж у 100 метрах від терміналу?! в Катовіце по прильоту відстань була майже така сама, йшли пішки.... В Порту РаянЕйр зупиняється ще далі, виставляють trafic cones і 3 чоловіки охорони і люди спокійно йдуть з-до терміналу.
Вилетіли рівно за графіком, вид прикольний, зняв зліт повністю на відео. У Катовіце була довга і повільна черга на прикордонному контролі. Кожного мурижили хвилини по 4-5. Коли черга з поляками розсмокталася (там де citizens of EU), прикордонник вигукнув до нашої черги "можуть сюди йти в кого є побитова карта" (ну я здогадався що це дозвіл на проживання і пішов туди). Переді мною в черзі стояли жінка з донькою, в них були латвійськи дозволи на проживання - прикордонник дістав лупу, якийсь прилад і довго гнув їх паспорти видивляючись чи не підроблені в них ДНП (вони в них у вигляді візи, вклеєні в паспорт). Потім придерся до них "чому і дівчинки на ДНП фото немає?" )))))))))) там де написано valid without photograph.........

Зі мною було ще абсурдніше - мій ДНП у вигляді пластикової картки, з чіпом (є значок electronic passport, чи як він там називається), фото лазером, рівень захисту як у нашого закордонного паспорту, може навіть більше), і він почав роздивлятись його лупою, гнути і ржати "ггггг гарна підробка"... так я прочекав хвилини 3, він нічого не спитав і я пройшов. Мій новий паспорт який я отримав у цю п*ятницю він не проштампував, хоча повинен був. Я йому на це вказав, а він відкинув що "з побитовою карткою ми не залишаємо печатку". В решті-решт він повинен був, мабуть в нього печатки не було, бо її не дають прикордонникам у віконці "citizens of EU". Те що її немає - нічого страшного, якщо дата візи або ДНП має строк дії більше ніж на 90 днів.
Ну і через цю чергу я не встиг приїхати до Катовіце до 12, пропустив свій прямий потяг до Будапешту, довелося чекати 3 години і брати дорожезний "подвійний" який їхав через Чехію (75 євро, перший це Варшава-Відень, другий це Берлін-Будапешт, пересадку з одного на інший робив у Breclav-і).
І смішний постскриптум - у потязі їхав разом з жінкою і ії донькою (Марія) які переді мною проходили кордон (з латвійськими ДНП), і підняли тему того, що ніколи і ніде прикордонники з лупою не дивились документи, а тим паче питати "де фото" якщо його там немає

-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Соррі за офф-топ... В мене в Амстердамі циєї зими теж довго і прискіпливо роздивлялися французький ДНП і намагалися навіть перевірити чи розмовляю я французькою
, а потім пропустили нічого не сказавши. А штамп у паспорт мені колись відмовились поставити у Франкфурті, теж мотивуючи це тим що з ДНП його не потрібно ставити. Ще одного разу так вийшло в Парижі

-
- Airbus A330
- Контактна інформація:
до речі, ось тут відео зльоту http://www.youtube.com/user/hoaxer87?feature=mhee . Вибачаюсь, немає зараз часу конвертувати аби розвернути. Хтось знає як швидко MP4 можна відредагувати? VirtualDub не відкриває.Залізний Фелікс писав:Соррі за офф-топ... В мене в Амстердамі циєї зими теж довго і прискіпливо роздивлялися французький ДНП і намагалися навіть перевірити чи розмовляю я французькою, а потім пропустили нічого не сказавши. А штамп у паспорт мені колись відмовились поставити у Франкфурті, теж мотивуючи це тим що з ДНП його не потрібно ставити. Ще одного разу так вийшло в Парижі
а французський ДНП як вклейка у паспорт (віза), чи як мій - пластикова картка?
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
Пластиковий, ламінований без чіпуHoaxer писав: а французський ДНП як вклейка у паспорт (віза), чи як мій - пластикова картка?
Hoaxer писав:[quote="Залізний Фелікс"Хтось знає як швидко MP4 можна відредагувати? VirtualDub не відкриває.
Спробуй Adobe Media Encoder з пакету Adobe CS 5. Взагалі на ПЦ з форматами троха напряжно.
- Toronto_guy
- Airbus A330
- Контактна інформація:
перевернуть видео вроде можно в редакторе Youtube'a
Сегодня встречал друзей из Меммингена.
Вышли спустя час после приземления, причём в числе самых последних. Самолёт был почти на 100% заполнен.
Работало 3 стойки паспортного контроля, но из них ДВЕ для НЕ ГРАЖДАН УКРАИНЫ. Причём именно в украинскую кабинку стояла самая громадная очередь. После того, как всех европейцев выпустили, в них начали принимать с украинскими паспортами, а до этого отправляли в конец длиннющей очереди
Но в целом впечатление нормальное. Всё также непонятен 100% контроль багажа после прилёта на таможне в зелёном коридоре 
Вышли спустя час после приземления, причём в числе самых последних. Самолёт был почти на 100% заполнен.
Работало 3 стойки паспортного контроля, но из них ДВЕ для НЕ ГРАЖДАН УКРАИНЫ. Причём именно в украинскую кабинку стояла самая громадная очередь. После того, как всех европейцев выпустили, в них начали принимать с украинскими паспортами, а до этого отправляли в конец длиннющей очереди

Ручной шмон или просвет?khai писав:Всё также непонятен 100% контроль багажа после прилёта на таможне в зелёном коридоре
Ну а шо делать? Большой контрабанды нет, ловим маленькую.
Нашел баг на инфо-странице аэропорта Жулян на Avianews.com:
http://www.avianews.com/airlines/airpor ... ny_iev.htm
Почему-то ссылка "Обсуждение аэропорта Киев (Жуляны) на форуме" ведет на ветку аэропорта Харьков. Поправьте если считаете нужным
http://www.avianews.com/airlines/airpor ... ny_iev.htm
Почему-то ссылка "Обсуждение аэропорта Киев (Жуляны) на форуме" ведет на ветку аэропорта Харьков. Поправьте если считаете нужным

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Бага, чи щось новеньке:
Тут наразі тишина: http://www.airfinland.fi/oy_air_finland_ltd_in_english/
Код: Виділити все
Non-stop flights from Kiev, Ukraine - Zhulhany (IEV) – Sep 2011
718 miles (~ 2h 00m)Helsinki, Finland - Helsinki-Vantaa (HEL)
Air Finland Ltd. 372 1:00 pm 3:00 pm Sat Sep 10 - Sep 10
Строительство нового международного терминала в аэропорту Жуляны,состояние на 14.08.11.
Строительство нового международного терминала в аэропорту Жуляны,состояние на 14.08.11.
В Жулянах,вот уже почти неделю стоит MD-82/83.Не могу никак поехать в аэропорт,но фото с окна сделал ,никто не знает чей он? Новое
приобретение Хорса
?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей