Киев аэропорт (около Жулян, Kyiv Airport) (IATA: IEV)

Anton
Airbus A318
Контактна інформація:

Re: Киев аэропорт (около Жулян, Kyiv Airport) (IATA: IEV)

Повідомлення Anton »

Фундамент там был проложен ещё месяц тому,недели две тому появились бетонные сваи,а на сегодня видно очертания будущей крыши.
у меня даже фотки есть,двухнедельной двавности .
Scorpio
A380
Контактна інформація:

Повідомлення Scorpio »

выложите пожалуйста, хотелось бы взгянуть
Anton
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Anton »

состояние на 24.06.11.
Вкладення
DSC03008.JPG
Anton
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Anton »

Состояние на 24.06.11.
Вкладення
DSC03010.JPG
viro
A380
Контактна інформація:

Повідомлення viro »

Успеют закончить к 20 сентября? Хочу улетать из нового терминала!
Anton
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Anton »

Врятли :grin: наверное откроют в апреле :smile:
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

2Олександр: мабуть цей пост треба продублювати у темі Віззу? чи тут його порізати і залишити інфу про Жуляни?

вчора полетів з Джуліан, враження... кхм... цікаве :)
раджу на сайті в профілі аеропорта апдейтити інфу про транспорт - маршрутка 169 яка відправляється з іншої сторони виходи нового (південного) терміналу вокзалу. 9 маршрутка чи то не ходить, чи ходить раз на годину... графіку на знаку її зупинки немає.

вразили краєвиди на виході зупинки "Аеропорт" :grin: персонал Віззу на чекіні мені не сподобався, якась похмура дівчина з виразом обличчя а-ля "мені на вас на***". Я не хотів брати багаж (попереду 3 лоукост перельоти), взяв лише рюкзак - переважив на 500 грам. Змусила здати в багаж, довелося витягати ноут, класти в пластиковий пакет і йти так з ним...

невелика деталь, але неприємна - весь, весь персонал при зверненні українською відповідав російською (не знаю як вам, але я як україномовний киянин завжди звертав увагу на це, і в 90% громадських місць так не було).

в "залі" очікування трохи тіснувато, подивився ціни у "аерокафе" (чи як там воно називається) - ну може трохии дешевші за Лісабонський аеропорт))) до відправлення рейсу було хвилин 50, народу була вже купа (був навіть "віп" пакс - Скрябін).

я підійшов до вільних дверей з виходом на ЗПС, дістав мобілку, почав фоткати будівництво терміналу, літачки, коли до мене підвавило таке мурло у військовій формі (типу охорона?) і сказало що "тут фатаграфиравать низя", я випав просто, але через 5 хвилин продовжив своє діло - у залі не знайшов ніяких повідомлень -знаків про те, що це заборонено. Вже під*їхав наш літак, прилетів з Сімферополя (WUA) коли підвалило інше мурло: "
він: ну низя тут фатаграфиравать!
я: а де це написано
він: ну низя и все тут
я: ну а чому "низя", поясніть
він: ну ета режимний абєкт
я: і що тут такого? в усіх аеропортах можна а тут ні?
він: в бариспале тоже низя
я: можна
він: ну єта режимний аб*єкт
я: і що? що поганого зробить моя фотографія літака? покажи мені де написано що не можна?
він: ну а я зачем тут, низя и все
"

совкові ідіоти, треба лише показати свою лузерність напоказ типу "зате я тут такий важний начальник".

до речі на "табло" над "гейтом" був неправильний номер рейсу. Підійшла та сама непривітна дівчина і почала відривати корінці посадкових талонів (нас вже чекали два ЛАЗи)... Я звернув її увагу "а чому номер рейсу на табло зовсім інший?" у відповідь окинула мене поглядом "а не пішов би ти подалі" і натовп змив мене у автобус.

Інше питання - якого дідька використовувати автобус, аби зайти у літак який стоїть менше ніж у 100 метрах від терміналу?! в Катовіце по прильоту відстань була майже така сама, йшли пішки.... В Порту РаянЕйр зупиняється ще далі, виставляють trafic cones і 3 чоловіки охорони і люди спокійно йдуть з-до терміналу.

Вилетіли рівно за графіком, вид прикольний, зняв зліт повністю на відео. У Катовіце була довга і повільна черга на прикордонному контролі. Кожного мурижили хвилини по 4-5. Коли черга з поляками розсмокталася (там де citizens of EU), прикордонник вигукнув до нашої черги "можуть сюди йти в кого є побитова карта" (ну я здогадався що це дозвіл на проживання і пішов туди). Переді мною в черзі стояли жінка з донькою, в них були латвійськи дозволи на проживання - прикордонник дістав лупу, якийсь прилад і довго гнув їх паспорти видивляючись чи не підроблені в них ДНП (вони в них у вигляді візи, вклеєні в паспорт). Потім придерся до них "чому і дівчинки на ДНП фото немає?" )))))))))) там де написано valid without photograph......... :D йому жінка вказала "ну так написано ж - дійсний без фото", він іх нарешті пропустив.

Зі мною було ще абсурдніше - мій ДНП у вигляді пластикової картки, з чіпом (є значок electronic passport, чи як він там називається), фото лазером, рівень захисту як у нашого закордонного паспорту, може навіть більше), і він почав роздивлятись його лупою, гнути і ржати "ггггг гарна підробка"... так я прочекав хвилини 3, він нічого не спитав і я пройшов. Мій новий паспорт який я отримав у цю п*ятницю він не проштампував, хоча повинен був. Я йому на це вказав, а він відкинув що "з побитовою карткою ми не залишаємо печатку". В решті-решт він повинен був, мабуть в нього печатки не було, бо її не дають прикордонникам у віконці "citizens of EU". Те що її немає - нічого страшного, якщо дата візи або ДНП має строк дії більше ніж на 90 днів.

Ну і через цю чергу я не встиг приїхати до Катовіце до 12, пропустив свій прямий потяг до Будапешту, довелося чекати 3 години і брати дорожезний "подвійний" який їхав через Чехію (75 євро, перший це Варшава-Відень, другий це Берлін-Будапешт, пересадку з одного на інший робив у Breclav-і).

І смішний постскриптум - у потязі їхав разом з жінкою і ії донькою (Марія) які переді мною проходили кордон (з латвійськими ДНП), і підняли тему того, що ніколи і ніде прикордонники з лупою не дивились документи, а тим паче питати "де фото" якщо його там немає :) найкумедніше виявилось що він пропустив Марію по старому ДНП який завершився першого червня))))) в неї там у паспорті був інший, з фотографією, який крутий поляк не помітив )))))))))))))
Вкладення
видно новий термінал, 3 серпня 2011
видно новий термінал, 3 серпня 2011
WP_000126_sized.jpg
WP_000128_wizz.jpg
Залізний Фелікс
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Залізний Фелікс »

Соррі за офф-топ... В мене в Амстердамі циєї зими теж довго і прискіпливо роздивлялися французький ДНП і намагалися навіть перевірити чи розмовляю я французькою :grin:, а потім пропустили нічого не сказавши. А штамп у паспорт мені колись відмовились поставити у Франкфурті, теж мотивуючи це тим що з ДНП його не потрібно ставити. Ще одного разу так вийшло в Парижі
Hoaxer
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Hoaxer »

Залізний Фелікс писав:Соррі за офф-топ... В мене в Амстердамі циєї зими теж довго і прискіпливо роздивлялися французький ДНП і намагалися навіть перевірити чи розмовляю я французькою :grin:, а потім пропустили нічого не сказавши. А штамп у паспорт мені колись відмовились поставити у Франкфурті, теж мотивуючи це тим що з ДНП його не потрібно ставити. Ще одного разу так вийшло в Парижі
до речі, ось тут відео зльоту http://www.youtube.com/user/hoaxer87?feature=mhee . Вибачаюсь, немає зараз часу конвертувати аби розвернути. Хтось знає як швидко MP4 можна відредагувати? VirtualDub не відкриває.

а французський ДНП як вклейка у паспорт (віза), чи як мій - пластикова картка?
Залізний Фелікс
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Залізний Фелікс »

Hoaxer писав: а французський ДНП як вклейка у паспорт (віза), чи як мій - пластикова картка?
Пластиковий, ламінований без чіпу
viro
A380
Контактна інформація:

Повідомлення viro »

Hoaxer писав:[quote="Залізний Фелікс"Хтось знає як швидко MP4 можна відредагувати? VirtualDub не відкриває.

Спробуй Adobe Media Encoder з пакету Adobe CS 5. Взагалі на ПЦ з форматами троха напряжно.
Toronto_guy
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Toronto_guy »

перевернуть видео вроде можно в редакторе Youtube'a
khai
A380
Контактна інформація:

Повідомлення khai »

Сегодня встречал друзей из Меммингена.
Вышли спустя час после приземления, причём в числе самых последних. Самолёт был почти на 100% заполнен.
Работало 3 стойки паспортного контроля, но из них ДВЕ для НЕ ГРАЖДАН УКРАИНЫ. Причём именно в украинскую кабинку стояла самая громадная очередь. После того, как всех европейцев выпустили, в них начали принимать с украинскими паспортами, а до этого отправляли в конец длиннющей очереди :( Но в целом впечатление нормальное. Всё также непонятен 100% контроль багажа после прилёта на таможне в зелёном коридоре :(
viro
A380
Контактна інформація:

Повідомлення viro »

khai писав:Всё также непонятен 100% контроль багажа после прилёта на таможне в зелёном коридоре :(
Ручной шмон или просвет?
Ну а шо делать? Большой контрабанды нет, ловим маленькую.
Tarass
Airbus A319
Контактна інформація:

Повідомлення Tarass »

Нашел баг на инфо-странице аэропорта Жулян на Avianews.com:
http://www.avianews.com/airlines/airpor ... ny_iev.htm
Почему-то ссылка "Обсуждение аэропорта Киев (Жуляны) на форуме" ведет на ветку аэропорта Харьков. Поправьте если считаете нужным :)
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Бага, чи щось новеньке:

Код: Виділити все

Non-stop flights from Kiev, Ukraine - Zhulhany (IEV) – Sep 2011

718 miles (~ 2h 00m)Helsinki, Finland - Helsinki-Vantaa (HEL)
Air Finland Ltd.	372	1:00 pm	3:00 pm						Sat		Sep 10 - Sep 10
Тут наразі тишина: http://www.airfinland.fi/oy_air_finland_ltd_in_english/
Anton
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Anton »

Строительство нового международного терминала в аэропорту Жуляны,состояние на 14.08.11.
Вкладення
DSC05123.JPG
Anton
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Anton »

Строительство нового международного терминала в аэропорту Жуляны,состояние на 14.08.11.
Вкладення
DSC05162.JPG
Anton
Airbus A318
Контактна інформація:

Повідомлення Anton »

В Жулянах,вот уже почти неделю стоит MD-82/83.Не могу никак поехать в аэропорт,но фото с окна сделал ,никто не знает чей он? Новое :lol: :lol: :lol: приобретение Хорса :? :??
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей