Не факт, що вони когось зацікавлять.
Херсон аэропорт (IATA: KHE)
Re: Херсон аэропорт (IATA: KHE)
Если попробовать - есть 2 варианта.
Если не пробовать - только 1....
Служба безпеки України блокувала схему систематичного одержання неправомірної вигоди посадовцями митного посту «Херсон-Аеропорт» Чорноморської митниці. За даними слідства, митники налагодили механізм вимагання грошей з підприємців, які займаються імпортом товарів широкого вжитку з однієї з країн Близького Сходу. За різні суми хабарів посадовці «не помічали» можливі порушення комерсантами встановлених норм ввезення в Україну товарів іноземного виробництва

https://www.ssu.gov.ua/ua/news/1/catego ... v6ZTU.dpbs

https://www.ssu.gov.ua/ua/news/1/catego ... v6ZTU.dpbs
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
В свете последних событий с Розой Ветров, и их ценами, интересен ход МАУ по Херсону. Цена из Херсона ~1700, цена с Николаева ~600. За 1100 грн разницы я думаю многие поедут с Николаева лететь.
ну там только 2 места по 600
Там заканчивается дешёвый тип билетов. Но хз как будет потом
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
-
- Airbus A318
- Контактна інформація:
http://ksza.ks.ua/news/society/87335-vi ... rsona.html
Вивчається питання щодо авіарейсів з Грузії до Херсона
Вивчається питання щодо авіарейсів з Грузії до Херсона
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Следующая ступенька после 600 - 1600. Во всяком случае на маршруте Днепр-Киев так.Спасибо за информацию. Чисто из спортивного интереса, может Вы в курсе, как дальше цена меняется? Доходит к стандартным 1500+/-? или менее большой скачок?
Ага. Візз ейр. З Грузії до України. Вже бачу цей рейс)
- Spirit
- Airbus A330
- Контактна інформація:
а я вже бачу чергу з АК на рейс Херсон-Амстердам
Мій перший переліт до Херсона був в 2015 з Амстердама. Кожні кілька місяців переглядаю статистику Туркішів по внеску міст в мережу - там постійно українські міста в топ-5 донорів для всяких умовних Сингапурів, Чикаго чи Буенос-Айресів. Враховуючи скільки "паспортів моряків" щодня вилітає з Херсона, не здивуюсь, якщо Херсон буде щораз вище підніматись у рейтингах щодо сполучень на ключові світові хаби.
Ну, і, в принципі, трошки віри в себе завжди добре)
А де можна глянути цю статистику?
- Spirit
- Airbus A330
- Контактна інформація:
У нас дійсно велика кількість моряків, які непогано завантажують рейси на Стамбул саме завяки розгалудженій мережі ТК. Ще один плюс для “турків” в тому, що квитки купують роботодавці на необхідні дати. Тобто таких морякіа можна умовно прирівняти до бізнес пасажирів, на відміну від традиційних “заробітчан” чи туристів, коли квитки купуються в першу чергу виходячи з ціни. Але я на даний час чи у короткій перспективі не знаю АК, яка б могла запустити прямий рейс з AMS. Можливо у вас є хтось на прикметі. Гадаю ви теж погодитесь, що KLM не варіант.LWIEV писав: ↑18 лютого 2020, 02:00 Мій перший переліт до Херсона був в 2015 з Амстердама. Кожні кілька місяців переглядаю статистику Туркішів по внеску міст в мережу - там постійно українські міста в топ-5 донорів для всяких умовних Сингапурів, Чикаго чи Буенос-Айресів. Враховуючи скільки "паспортів моряків" щодня вилітає з Херсона, не здивуюсь, якщо Херсон буде щораз вище підніматись у рейтингах щодо сполучень на ключові світові хаби.
І так, будемо вірити в себе
Ну Трансавиа конечно. Неужели курорты Херсонщины не заслужили на туристов из Нидерландов?!Spirit писав: ↑18 лютого 2020, 10:46У нас дійсно велика кількість моряків, які непогано завантажують рейси на Стамбул саме завяки розгалудженій мережі ТК. Ще один плюс для “турків” в тому, що квитки купують роботодавці на необхідні дати. Тобто таких морякіа можна умовно прирівняти до бізнес пасажирів, на відміну від традиційних “заробітчан” чи туристів, коли квитки купуються в першу чергу виходячи з ціни. Але я на даний час чи у короткій перспективі не знаю АК, яка б могла запустити прямий рейс з AMS. Можливо у вас є хтось на прикметі. Гадаю ви теж погодитесь, що KLM не варіант.LWIEV писав: ↑18 лютого 2020, 02:00 Мій перший переліт до Херсона був в 2015 з Амстердама. Кожні кілька місяців переглядаю статистику Туркішів по внеску міст в мережу - там постійно українські міста в топ-5 донорів для всяких умовних Сингапурів, Чикаго чи Буенос-Айресів. Враховуючи скільки "паспортів моряків" щодня вилітає з Херсона, не здивуюсь, якщо Херсон буде щораз вище підніматись у рейтингах щодо сполучень на ключові світові хаби.
І так, будемо вірити в себе![]()
Міський голова Володимир Миколаєнко та голова м. Гродно Мечислав Гой обговорили з директором Херсонського аеропорту Віталієм Кучеруком перспективи створення авіасполучення Херсон - Гродно.
Під час обговорення сторони дійшли висновку, що наразі існує економічна доцільність виконання сезонних рейсів у Білорусь.
Під час обговорення сторони дійшли висновку, що наразі існує економічна доцільність виконання сезонних рейсів у Білорусь.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
А авіакомпанії про це знають?
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
Білорусь одна з тих небагатьох європейських країн, де є лише один аеропорт з регуляркою. І от може з'явитися інший аеропорт і куди ж звідти хочуть літати? В Херсон!
Тут забігають санітари і пакують "директора" і "мерів" на процедури.
Тут забігають санітари і пакують "директора" і "мерів" на процедури.
Ну единственный рейс в Египет уже поднадоел... Хочется новизны. С нидерландцами на курортах херсонщины должно быть забористо.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей