Belgrade (Serbia)
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Belgrade (Serbia)
Столиця Сербії Белград (той який бомбили в кінці 90-х натівці.....) зараз розвивається і відбудовується.
Сербія мене вразила простотою та зрозумілістю. Чимись вони схожі на нас українців:) думають схоже, легко знайти спільну мову... особливо і не відчуваєш, що ти десь закордоном. Навіть мова схожа:)
Сербія мене вразила простотою та зрозумілістю. Чимись вони схожі на нас українців:) думають схоже, легко знайти спільну мову... особливо і не відчуваєш, що ти десь закордоном. Навіть мова схожа:)
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
Re: Belgrade (Serbia)
Що дуже сподобалося так це величезний парк (чистий, за яким доглядають) в якому приємно можна провести хоч цілий день так і ніч, все освітлюється.
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
В літню спеку серби та туристи тікають в оазис під назвою "Ада", це озеро яке знаходиться майже в центрі Белграду і в якому страшенно багато водоростей (через що майже не можливо плавати, бо заплутуєшся...

як враження? взагалі чи сильно Сербія випередила Україну в плані культури та розвитку?
- dubno
- Airbus A320
- Контактна інформація:
враження позитивні, бо не потрібно адаптуватися до країни, вона легко сприймається. Був лише 7 днів, всього не відчув і не побачив, але з приводу розвитку країни, то приблизно той самий рівень, що і Україна. (столиця можливо трішки бідніша, немає крутих авто на вулицях і просто різних крутеликів як у нас)
Побомблені будівлі натівцями ніхто і не відбудовує, це просто вже історія, і поряд з новими банками, фін. установами може стояти напів згоріла будівля в яку колись влучила бомба.
У столиці автобуси ходять цілодобово, наприклад в 4 ранку можна дістатися без проблем в іншу частину міста за Дунаєм.
З приводу культури, то не нижче україни, це точно, люди вихованіші (можливо, що я був туриистом , то до мене так...
досить розвинені молодіжні субкультури (готи, чи гопи... сам не знаю як молодь то називає зараз...) і таких людей багато. (але небезпеки вони не несуть)
Більша частина молоді говорить англійською на достаньо хорошому рівні, що радує. Середнє покоління, так як і у нас (повний нуль)
З приводу аеропорту (там не був) але чув від інших туристів, що там він не дуже розвинений... чи немає тринзитної зони чи ще щось... тобто якісь проблеми там.
Побомблені будівлі натівцями ніхто і не відбудовує, це просто вже історія, і поряд з новими банками, фін. установами може стояти напів згоріла будівля в яку колись влучила бомба.
У столиці автобуси ходять цілодобово, наприклад в 4 ранку можна дістатися без проблем в іншу частину міста за Дунаєм.
З приводу культури, то не нижче україни, це точно, люди вихованіші (можливо, що я був туриистом , то до мене так...

досить розвинені молодіжні субкультури (готи, чи гопи... сам не знаю як молодь то називає зараз...) і таких людей багато. (але небезпеки вони не несуть)
Більша частина молоді говорить англійською на достаньо хорошому рівні, що радує. Середнє покоління, так як і у нас (повний нуль)
З приводу аеропорту (там не був) але чув від інших туристів, що там він не дуже розвинений... чи немає тринзитної зони чи ще щось... тобто якісь проблеми там.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей