LOT - POLISH AIRLINES (LO)
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Re: LOT - POLISH AIRLINES (LO)
Та й Херсон увагою обділили ... могли б і Суми утішити, тут би деякі сильно зраділи б 

-
- Airbus A340
- Контактна інформація:
По сути ЛОТ сейчас будет конкретно пылесосить транзитный траффик у МАУ. А учитывая более сильную и активно наращиваемую сеть, МАУ стоит подзадуматься. МАУ боялась конкуренции с лоукостами, а по сути основной ее сейчас конкурент это ЛОТ.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Не знаю що там з Рівного, Вінниці чи Франека буде у ЛОТ, але зі Львова отримати гарний тариф проблематично: на більшість напрямків LH/OS дає краще ціну. Хто тим ЛОТом взагалі літає? 

- mischko
- A380
- Контактна інформація:
я летів один раз Варшава - Львів.popTAB писав:Не знаю що там з Рівного, Вінниці чи Франека буде у ЛОТ, але зі Львова отримати гарний тариф проблематично: на більшість напрямків LH/OS дає краще ціну. Хто тим ЛОТом взагалі літає?
Коротка відповідь: канадці. Навть не так - канадійці (українська діаспора звідти)
за Дніпро щось сумнівно.
тре Бені спитатися, чи є слоти у DNK
тре Бені спитатися, чи є слоти у DNK
LOT офіційно анонсував польоти до Штутґарту з 1 червня. Букінг поки що недоступний.
http://www.pasazer.com/news/33721/lot,p ... gartu.html
http://www.pasazer.com/news/33721/lot,p ... gartu.html
popTAB писав:LOT i PKP Intercity będą bardziej obecne u naszego wschodniego sąsiada. Dniepr, czyli trzecie co do wielkości miasto na Ukrainie, oraz porty regionalne w Iwano-Frankiwsku, Winnicy i Równem. Według informacji DGP LOT planuje uruchomienie nowych połączeń z Warszawy do tych miast.
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... t-pkp.html
без перекладу зрозуміло
а яка роль PKP Intercity в цій новині?
Я літаю LWO-WAW RT 4-5 разів на рік з середньою вартістю квитка $250 RT + ще стільки ж перельотів, де сегмент LWO-WAW є частиною open jaw на KBP, HRK чи ODS за трошки більші гроші + ще стільки ж перельотів, де сегмент LWO-WAW є частиною дальшого європейського чи трансатлантичного перельоту. Максимум платив по Європі $600 за день до вильоту, мінімум - $100. Вважаю, що зручність сполучення цілком вартує цих грошей. При цьому LOT є для мене третім перевізником після Туркішів і МАУ, але це результат географії маршрутної мережі. Для мене важливо, що LOT в Star Alliance - користуюсь перевагами при змінах/затримках/очікуваннях тощо.popTAB писав:Не знаю що там з Рівного, Вінниці чи Франека буде у ЛОТ, але зі Львова отримати гарний тариф проблематично: на більшість напрямків LH/OS дає краще ціну. Хто тим ЛОТом взагалі літає?
Якщо в Харкові чи Одесі велика, ймовірно, навіть більша частка перельотів - це leasure перельоти для бізнесових чи політичних еліт, то у Львові крім них є ще дві інші помітні категорії: діаспора (частка зменшується) і ділові поїздки для малого/середнього бізнесу (динамічно зростає). LOT є просто ідеальним перевізником для останньої групи. Добре співвідношення ціна/якість, спрямований на створення потрібних послуг сервіс, хороші і надійні пересадки навіть за форс-мажорів (в 2016 двічі летів під час стихії, в тому числі в червні, коли буря здерла дах з десь 20% транзитної зони терміналу, посадкові виписували вручну). LOT має душевні хоч і аскетичні лаунжі і класні торгівельні точки в аеропорту. Ще б дурну польську прикордонну службу опритомнити - і це настільки близько до ідеалу, наскільки може бути.
Вінниця, Рівне і Франківськ - це розкрутка моделі львівського пасажиропотоку, тільки на дуже ранніх стадіях. Очікую, що Франківськ і Рівне перевершить очікування, Вінниця навпаки просяде.
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Я веду до того, що ЛОТ дуже не вигідний для вильоту з LWO, наприклад LWO-GDN-LWO коштуватиме в районі $300, натомість для GDN-LWO-GDN на ті ж дати буде в районі $140. По Європі ЛОТ дає адекватну ціну хіба на LHR, на решта напрямках LH/OS будуть дешевші 

А чому автоматом припускається, що адекватна - це низька ціна? Це логіка для відпочинкового ринку і лоу-костів. Чим вище вгору, тим більше важливими стають сервіси, а не ціна. І тут у Lot все дуже в порядку. Маючи вибір між LO і LH на маршрутах до Ґданська чи Праги навіть якщо ціна відрізнятиметься на 1-2 тис грн на користь LH мій вибір, скорше за все буде за LO.popTAB писав:Я веду до того, що ЛОТ дуже не вигідний для вильоту з LWO, наприклад LWO-GDN-LWO коштуватиме в районі $300, натомість для GDN-LWO-GDN на ті ж дати буде в районі $140. По Європі ЛОТ дає адекватну ціну хіба на LHR, на решта напрямках LH/OS будуть дешевші
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Brand equity в LH явно повище буде, ніж в LO.
- mischko
- A380
- Контактна інформація:
тут варто розглядати проекцію цього самого equity на конкретний ринок
та/або групи споживачівmischko писав:тут варто розглядати проекцію цього самого equity на конкретний ринок
LOT продовжує розправляти крила. Варшава-Калінінград з 5 червня і Варшава-Гетеборг з 28 серпня. Квитки вже доступні.
Какая-то странная ситуация с регистрацией на рейс ЛОТ через интернет. Лечу завтра Жуляны-Варшава-Вроцлав. На первый сегмент не дает зарегистрироваться, пишет, что регистрируйтесь в аэропорту (онлайн-регистрацию из Жулян не подключили), на второй дает, но садит у прохода и не дает изменить, показывает, что все места заняты, хотя регистрация только началась. В представительстве ЛОТа сказали, что карту мест видят, места у окна свободные есть, но поменять они не могут.
а не краще прямим Віззом?
Я не летаю Wizz Air. Летал им только в Катовице и только когда были дешевые билеты и нормальная ручная кладь.Valdys писав:а не краще прямим Віззом?
А с учетом нормальной ручной клади он не намного дешевле обычных авиакомпаний.
Прикинув на травень.
Візз 2000 RT + 430 грн велика поклажа у дві сторони (для клуба 1500 RT + поклажа 430 грн.)
Тобто 1900-2400 RT
LOT як не крути а 6239 RT виходить...
Візз 2000 RT + 430 грн велика поклажа у дві сторони (для клуба 1500 RT + поклажа 430 грн.)
Тобто 1900-2400 RT
LOT як не крути а 6239 RT виходить...
Тобто Віззом можна рази з 3 у Вроцлав злітати.
Я заплатил за ЛОТ 3900 с багажом и прокачусь на Ryanair за 34 злотых. Wizz Air стоил примерно 3,5 тыс.
Wizz club выгоден при числе перелетов не менее 4.
Wizz club выгоден при числе перелетов не менее 4.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 15 гостей