LOT - POLISH AIRLINES (LO)

popTAB
A380
Контактна інформація:

Re: LOT - POLISH AIRLINES (LO)

Повідомлення popTAB »

Та й Херсон увагою обділили ... могли б і Суми утішити, тут би деякі сильно зраділи б ;)
Kibeee
Airbus A340
Контактна інформація:

Повідомлення Kibeee »

По сути ЛОТ сейчас будет конкретно пылесосить транзитный траффик у МАУ. А учитывая более сильную и активно наращиваемую сеть, МАУ стоит подзадуматься. МАУ боялась конкуренции с лоукостами, а по сути основной ее сейчас конкурент это ЛОТ.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Не знаю що там з Рівного, Вінниці чи Франека буде у ЛОТ, але зі Львова отримати гарний тариф проблематично: на більшість напрямків LH/OS дає краще ціну. Хто тим ЛОТом взагалі літає? ;)
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

popTAB писав:Не знаю що там з Рівного, Вінниці чи Франека буде у ЛОТ, але зі Львова отримати гарний тариф проблематично: на більшість напрямків LH/OS дає краще ціну. Хто тим ЛОТом взагалі літає? ;)
я летів один раз Варшава - Львів.

Коротка відповідь: канадці. Навть не так - канадійці (українська діаспора звідти)
Inguri

Повідомлення Inguri »

за Дніпро щось сумнівно.
тре Бені спитатися, чи є слоти у DNK
Franek
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Franek »

LOT офіційно анонсував польоти до Штутґарту з 1 червня. Букінг поки що недоступний.

http://www.pasazer.com/news/33721/lot,p ... gartu.html
Inguri

Повідомлення Inguri »

popTAB писав:LOT i PKP Intercity będą bardziej obecne u naszego wschodniego sąsiada. Dniepr, czyli trzecie co do wielkości miasto na Ukrainie, oraz porty regionalne w Iwano-Frankiwsku, Winnicy i Równem. Według informacji DGP LOT planuje uruchomienie nowych połączeń z Warszawy do tych miast.
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... t-pkp.html

без перекладу зрозуміло ;)

а яка роль PKP Intercity в цій новині?
LWIEV
A380
Контактна інформація:

Повідомлення LWIEV »

popTAB писав:Не знаю що там з Рівного, Вінниці чи Франека буде у ЛОТ, але зі Львова отримати гарний тариф проблематично: на більшість напрямків LH/OS дає краще ціну. Хто тим ЛОТом взагалі літає? ;)
Я літаю LWO-WAW RT 4-5 разів на рік з середньою вартістю квитка $250 RT + ще стільки ж перельотів, де сегмент LWO-WAW є частиною open jaw на KBP, HRK чи ODS за трошки більші гроші + ще стільки ж перельотів, де сегмент LWO-WAW є частиною дальшого європейського чи трансатлантичного перельоту. Максимум платив по Європі $600 за день до вильоту, мінімум - $100. Вважаю, що зручність сполучення цілком вартує цих грошей. При цьому LOT є для мене третім перевізником після Туркішів і МАУ, але це результат географії маршрутної мережі. Для мене важливо, що LOT в Star Alliance - користуюсь перевагами при змінах/затримках/очікуваннях тощо.

Якщо в Харкові чи Одесі велика, ймовірно, навіть більша частка перельотів - це leasure перельоти для бізнесових чи політичних еліт, то у Львові крім них є ще дві інші помітні категорії: діаспора (частка зменшується) і ділові поїздки для малого/середнього бізнесу (динамічно зростає). LOT є просто ідеальним перевізником для останньої групи. Добре співвідношення ціна/якість, спрямований на створення потрібних послуг сервіс, хороші і надійні пересадки навіть за форс-мажорів (в 2016 двічі летів під час стихії, в тому числі в червні, коли буря здерла дах з десь 20% транзитної зони терміналу, посадкові виписували вручну). LOT має душевні хоч і аскетичні лаунжі і класні торгівельні точки в аеропорту. Ще б дурну польську прикордонну службу опритомнити - і це настільки близько до ідеалу, наскільки може бути.

Вінниця, Рівне і Франківськ - це розкрутка моделі львівського пасажиропотоку, тільки на дуже ранніх стадіях. Очікую, що Франківськ і Рівне перевершить очікування, Вінниця навпаки просяде.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Я веду до того, що ЛОТ дуже не вигідний для вильоту з LWO, наприклад LWO-GDN-LWO коштуватиме в районі $300, натомість для GDN-LWO-GDN на ті ж дати буде в районі $140. По Європі ЛОТ дає адекватну ціну хіба на LHR, на решта напрямках LH/OS будуть дешевші ;)
LWIEV
A380
Контактна інформація:

Повідомлення LWIEV »

popTAB писав:Я веду до того, що ЛОТ дуже не вигідний для вильоту з LWO, наприклад LWO-GDN-LWO коштуватиме в районі $300, натомість для GDN-LWO-GDN на ті ж дати буде в районі $140. По Європі ЛОТ дає адекватну ціну хіба на LHR, на решта напрямках LH/OS будуть дешевші ;)
А чому автоматом припускається, що адекватна - це низька ціна? Це логіка для відпочинкового ринку і лоу-костів. Чим вище вгору, тим більше важливими стають сервіси, а не ціна. І тут у Lot все дуже в порядку. Маючи вибір між LO і LH на маршрутах до Ґданська чи Праги навіть якщо ціна відрізнятиметься на 1-2 тис грн на користь LH мій вибір, скорше за все буде за LO.
popTAB
A380
Контактна інформація:

Повідомлення popTAB »

Brand equity в LH явно повище буде, ніж в LO.
mischko
A380
Контактна інформація:

Повідомлення mischko »

тут варто розглядати проекцію цього самого equity на конкретний ринок
LWIEV
A380
Контактна інформація:

Повідомлення LWIEV »

mischko писав:тут варто розглядати проекцію цього самого equity на конкретний ринок
та/або групи споживачів
Franek
Airbus A330
Контактна інформація:

Повідомлення Franek »

LOT продовжує розправляти крила. Варшава-Калінінград з 5 червня і Варшава-Гетеборг з 28 серпня. Квитки вже доступні.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Какая-то странная ситуация с регистрацией на рейс ЛОТ через интернет. Лечу завтра Жуляны-Варшава-Вроцлав. На первый сегмент не дает зарегистрироваться, пишет, что регистрируйтесь в аэропорту (онлайн-регистрацию из Жулян не подключили), на второй дает, но садит у прохода и не дает изменить, показывает, что все места заняты, хотя регистрация только началась. В представительстве ЛОТа сказали, что карту мест видят, места у окна свободные есть, но поменять они не могут.
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

а не краще прямим Віззом?
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Valdys писав:а не краще прямим Віззом?
Я не летаю Wizz Air. Летал им только в Катовице и только когда были дешевые билеты и нормальная ручная кладь.
А с учетом нормальной ручной клади он не намного дешевле обычных авиакомпаний.
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

Прикинув на травень.

Візз 2000 RT + 430 грн велика поклажа у дві сторони (для клуба 1500 RT + поклажа 430 грн.)
Тобто 1900-2400 RT

LOT як не крути а 6239 RT виходить...
Valdys
A380

Повідомлення Valdys »

Тобто Віззом можна рази з 3 у Вроцлав злітати.
Olek
avianews
Контактна інформація:

Повідомлення Olek »

Я заплатил за ЛОТ 3900 с багажом и прокачусь на Ryanair за 34 злотых. Wizz Air стоил примерно 3,5 тыс.
Wizz club выгоден при числе перелетов не менее 4.
Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 15 гостей