На яких Ви сайтах ціни дивитесь по поїздах? Мені менше 100 баксів не видає....(к примеру Милан-Рим, или Венеция-Рим) всего за 9 евро, если покупать за 2-3 месяца до поездки
Скоростные поезда в Украине
- aviarivne
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Re: Скоростные поезда в Украине
- aviarivne
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Отакий має бути поїзд, принаймні виглядати схоже.
Скажу чесно, ніколи в житті не їздив на поїздах у Європі, ні на яких, відчуваю там все на кнопках

Скажу чесно, ніколи в житті не їздив на поїздах у Європі, ні на яких, відчуваю там все на кнопках

- Вкладення
-
- italo-treno.jpg (45.56 Кіб) Переглянуто 5100 разів
- Sentry
- модератор
- Контактна інформація:
Смотрите на сайте самих операторов поездов. Trenitalia, Italo treno. Низкая цена у них в том числе благодаря начилию конкуренции среди этих двух операторов.
- aviarivne
- Airbus A321
- Контактна інформація:
Sentry
Вже найшов по 9,99
Щиро вдячний!
Вже найшов по 9,99

Щиро вдячний!
Ну стоять там не прийдется. Просто у вас не будет резервированного места. То есть приходите и садитесь там, где не зарезервировано место (сам не ездил, поэтому как оно в реальности выглядит не знаю. В Дании в поездах сверху есть надписи Reserved и Not Reserved).aviarivne писав:Igoresha
Да, дійсно у Брюссель дешевше. Можу і стояти, я не гордий. Щоправда там походу буде такий потяг (як на фото).
А в мене мєчта, щоб був посучасніше, інакше смисл поїздки пропаде.
По поводу более современного - ну конечно, есть более современные теперь, но не думаю, что эти утратили свою актуальность. Тем более, что я видел по видео, вроде как они часто ездят в связке с Thalys.
Ну и есть еще вариант Ouigo, если вам всеравно, куда ехать. Они ездят только внутри Франции.
Из европейских скоростных был на ICE. В принципе, ничего сверх такого, чтобы прям вау (в смысле интерьера и кнопок).Скажу чесно, ніколи в житті не їздив на поїздах у Європі, ні на яких, відчуваю там все на кнопках
Кстати, по уровню плавности хода и скорости мне кажется, японский Shinkansen N700 покруче.
Смотрите на поезда, ибо за 9,99 могут быть Intercity. Это не скоростные, а обыкновенныеaviarivne писав:Sentry
Вже найшов по 9,99![]()
Щиро вдячний!
Thalys з Парижа в Амстердам тільки у Франції до Ліля йде швидкісною колією (якщо не помиляюся) і робить свої 300 км\год, по Бельгії і Нідерландам він йде звичайною колією до 250 км\год.
Не очікуйте багато. Той же Хундай в першому класі, нічого більшеaviarivne писав: Скажу чесно, ніколи в житті не їздив на поїздах у Європі, ні на яких, відчуваю там все на кнопках![]()
![]()

ICE, TGV 2й клас це те саме що Хрендай 1клас. Другий клас Хрендая це щось типу німецького IRE.
Не совсем так. Там есть скоростные участки исключительно для скоростных сообщений, а есть смешанные. Вот картаAlexK писав:Thalys з Парижа в Амстердам тільки у Франції до Ліля йде швидкісною колією (якщо не помиляюся) і робить свої 300 км\год, по Бельгії і Нідерландам він йде звичайною колією до 250 км\год.
http://www.eurail.com/sites/eurail.com/ ... wnload.pdf
Другий клас Хрендая - це "іксклюзів", не ображайте IRERainbow писав:ICE, TGV 2й клас це те саме що Хрендай 1клас. Другий клас Хрендая це щось типу німецького IRE.

Конкуренция
«Укрзалізниця» запустить поїзд у країни Балтії
http://hromadske.ua/posts/ukrzaliznytsi ... iny-baltii
Я думаю що тут про конкуренцію з авіаперельотами й мови немає, я навіть сумніваюсь чи цей потяг не буде "оффтопом" в гілці про швидкісний рух.
Швидкісний рух зараз може бути лише на електротязі, все інше то так побавитись. Так от з'єднання з країнами Балтії під шнурком - немає.
З України два шляхи, електрифікаця до Коростеня(150км), а там тепловозом аж до Жлобина (250км). Чи під шнурком до Чернігова через Ніжин(200км) і там тепловозом до Гомеля(110км).
Тимпаче що між Литвою і Латвією також електрифікації немає.
Цей маршрут буде суцільна зчепка/розчепка по мінімум 30хв на кожній.
Швидкісний рух зараз може бути лише на електротязі, все інше то так побавитись. Так от з'єднання з країнами Балтії під шнурком - немає.
З України два шляхи, електрифікаця до Коростеня(150км), а там тепловозом аж до Жлобина (250км). Чи під шнурком до Чернігова через Ніжин(200км) і там тепловозом до Гомеля(110км).
Тимпаче що між Литвою і Латвією також електрифікації немає.
Цей маршрут буде суцільна зчепка/розчепка по мінімум 30хв на кожній.
Тут обговорюють не лише швидкісний рухKKS писав:Я думаю що тут про конкуренцію з авіаперельотами й мови немає, я навіть сумніваюсь чи цей потяг не буде "оффтопом" в гілці про швидкісний рух.
"Тема повідомлення: Re: Скоростные поезда в Украине"
Швидкий 98й Київ-Мінськ з прискореними прикордоними процедурами йде 10 годин, не прискорений 94 - 12годин. Кордон з ЄС так швидко не пройдеш як з Білорусю. Та ще й від Мінська принаймні до Вільнюса години 2 чистого руху.
Загалом 14 годин.
Швидкий 98й Київ-Мінськ з прискореними прикордоними процедурами йде 10 годин, не прискорений 94 - 12годин. Кордон з ЄС так швидко не пройдеш як з Білорусю. Та ще й від Мінська принаймні до Вільнюса години 2 чистого руху.
Загалом 14 годин.
Перегляньте цю гілку повністю і Ви побачите скільки постів тут йде про залізничне сполучення взагалі і це вже досить довго обговорюється. Не розумію Вашу претензію до мене. Якщо бути послідовним, то пред'являйте її кожному, хто викладає таку інформацію, як Ви вважаєте не про швидкісний рух. Хоча поняття швидкісного руху - дуже умовне. Потяги, що йдуть за кордон в Україні вважаються швидкими. Тлумачення швидкого поїзду https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D1 ... 0%B7%D0%B4KKS писав:"Тема повідомлення: Re: Скоростные поезда в Украине"
А Ви вважаєте, якщо на цей маршрут поставити InterCity (швидкісний потяг), то буде швидше? Думаю ні. Так як швидкість зумовлена колією та кордонами.KKS писав:"Тема повідомлення: Re: Скоростные поезда в Украине"
Загалом 14 годин.
- Собакевич
- A380
- Контактна інформація:
Бюджетные скоростные ж.д.перевозки в Европе есть. Кроме Италии и Франции, можно упомянуть Испанию (в районе 20-25 евро можно купить билет, скорость 300 км/ч) и Португалию (15 евро и 200 км/ч).
Балчун вообще где-то упомянул, что это будет пассажирский поезд?AQS писав:Конкуренция
Скорее всего, речь вообще о грузовом.
Вполне возможноAlexK писав:Балчун вообще где-то упомянул, что это будет пассажирский поезд?AQS писав:Конкуренция
Скорее всего, речь вообще о грузовом.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей