взагалі на пряму тільки 120 треба виходить, бо 90 і 60 вже з обльотами
Flight Radar 24 (FR24)
Re: Flight Radar 24 (FR24)
По маршруту KBP-JFK

На флайтрадарі з'явилася нова вкладка On ground, це коли переглядати інформацію по аеропортах...
Можливо вона і не нова, але я її раніш не замічав.
Тепер можна побачити, які борти недавно прилетіли і стоять на землі)
У мене звичайний, не преміум, а ця функція преміум акаунтів, на скільки я зрозумів, для всіх інших скоріш демо перегляд.
У мене звичайний, не преміум, а ця функція преміум акаунтів, на скільки я зрозумів, для всіх інших скоріш демо перегляд.
Ця фіча з'явилась десь тиждень тому. Досить цікава. Можна переглянути, які літаки на землі і, коли прилетіли. Приклад Жулян на скріні. Також десь місяць тому з'явилась в преміумі Show trail tool tip. Якщо підвести курсор до сліду літака він показує данні по руху літака в той проміжок, який ви тримаете на курсорі. На скрінах все зображено.Valdys писав:На флайтрадарі з'явилася нова вкладка On ground, це коли переглядати інформацію по аеропортах...
та наче й в звичайних з`явилась, тільки я не розумію для чого вона, буває що "on ground 01:30h ago"
не вышло сприн кринить, но сейчас на флайт радаре видел рейсы МАУ на Бангкок и Баку летели на Крымом
то навіть зараз видно, радар T-EST2 видно тестують продовження польоту від останньої відомої точки в напрямку аеропорту призначення. Не летять вони над Кримом насправді.
Видно в когось в Жулянах сьогодні буде пополняшка в флоті
F-WTDJ - весь в білому
і новий радарчик F-UKKK6
З відновленим UKBB1 і UKKK1, та діючими завжди UKKK4 та UKKK2 має бути добрий МЛАТ
F-WTDJ - весь в білому
і новий радарчик F-UKKK6
З відновленим UKBB1 і UKKK1, та діючими завжди UKKK4 та UKKK2 має бути добрий МЛАТ

MLAT з новим радаром просто бомбезний.... з 4000ft бере.... куль
Це з Борисполя в східному напрямку, цікаво як на західній околиці справи..., особливо цікавить Гостомель 

Ембраєр 145, з Жулян, борт Дніпроавіа під позивним вайндроуз.... повний зоопарк
, але який крутий млат в нас тепер 

То Шахтар літав у Полтаву на Кубкову гру, я про це писав у темі Віндроуз.
А зараз борт просто перегнали на базу.
Але для чого такі складноші, Дніпроавіа, під кодом Рози, з Жулян...не зрозуміло...
А зараз борт просто перегнали на базу.
Але для чого такі складноші, Дніпроавіа, під кодом Рози, з Жулян...не зрозуміло...
Руслан не заставив довго чекати, красивий прохід над пів Києвом.... і рекорд як для млату 1775фтKKS писав:особливо цікавить Гостомель

вандерфул!

- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
А що будемо робити з диркою над Житомиром?
Откуда она там взялась? Раньше же не было?
да что-то не понятное и не только там, некоторые вс есть, некоторые пропадают...
Ми про МЛАТ 
в мене є фізична можливість поставити коробку в тому регіоні, але з інетом там дуже туго... на звичайну антенку-гвіздок, маєм отаку картинку

в мене є фізична можливість поставити коробку в тому регіоні, але з інетом там дуже туго... на звичайну антенку-гвіздок, маєм отаку картинку

Востаннє редагувалось 27 вересня 2014, 00:26 користувачем KKS, всього редагувалось 1 раз.
понял, что тогда не понял...
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Вінниця не працює, той що f-ukii1 бувOlek писав:Откуда она там взялась? Раньше же не было?
- popTAB
- A380
- Контактна інформація:
Інтертелекома з їх 3ж там нема? Чи воно багато трафіку жере?KKS писав:Ми про МЛАТ
в мене є фізична можливість поставити коробку в тому регіоні, але з інетом там дуже туго...
До мене як до жирафи, нарешті дійшло. До чого та On ground. То для тих літаків шо сіли в аеропорту але не взлетіли з нього....KKS писав:та наче й в звичайних з`явилась, тільки я не розумію для чого вона, буває що "on ground 01:30h ago"

я не цікавився, але має бути. Але ж телеком, там ж мабуть свисток юсб в якості модема. А в коробку треба ж RJ45 заводитьpopTAB писав: Інтертелекома з їх 3ж там нема? Чи воно багато трафіку жере?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість